• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Grillini Kawasaki ανακοίνωσε τον 2ο οδηγό της
Το όνομα αυτού: Santiago Barragan
Νέα 25/12/2014 - 14:42

Ο Santiago Barragan επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της Grillini Kawasaki για το Πρωτάθλημα των SBK, παίρνοντας θέση δίπλα στον άλλο οδηγό της ομάδας, τον Γάλλο Christophe Ponsson.

Η Ιταλική ομάδα είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Sheridan Morais για το 2015, αλλά εξαιτίας διαφωνιών που προέκυψαν σχετικά με το τελικό συμβόλαιο, η συνεργασία τους ακυρώθηκε και ο Ν. Αφρικανός επέστρεψε τελικά στην κατηγορία Supersport.

Ως εκ τούτου, η ομάδα υπέγραψε τον Barragan, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο διεθνές στερέωμα (ως μόνιμος οδηγός), έχοντας πάρει την 5η θέση στην κατηγορία Superbike του Ισπανικού Πρωταθλήματος (με Kawasaki).

«Είμαι χαρούμενος με τη συμφωνία μας με τον Santiago. Αυτό που έγινε με τον Morais μας ανάγκασε να βρούμε άλλον αναβάτη. Ο Barragan ήταν ένας από τους αγαπημένους μου και πιστεύω ότι θα πάρει καλά αποτελέσματα με τη μοτοσυκλέτα μας, καθώς ξέρει την ZX-10R».

Ο Barragan έχει κάνει μια έκτακτη συμμετοχή το 2011 στα SBK, με την Pedercini Kawasaki, ενώ έχει συμμετάσχει και αρκετές φορές στην κατηγορία Superstock 1000.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Η χειρότερη στιγμή φέτος;

« Προηγούμενο άρθρο

Καλά Χριστούγεννα από τους Rossi-Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα