• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2015: Η πρώτη απώλεια
«Έφυγε» ο Πολωνός Michal Hernik
Νέα 08/01/2015 - 12:04

Αναλυτικά ρεπορτάζ για το Rally Dakar έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε κάθε χρόνο από το motograndprix.gr, με τη συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας να γνωρίζει καλά ότι κάθε χρόνο θα υπάρχει και κάποιο τραγικό δυστύχημα στον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου.

Δυστυχώς, για ακόμη μια χρονιά, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε σ’ ένα ακόμα θλιβερό νέο, καθώς ο Πολωνός αναβάτης Michal Hernik έχασε τη ζωή του στο φετινό Rally, στην τρίτη Ειδική ανάμεσα στο San Juan και στο Chilecito.

Το σώμα του Hernik βρέθηκε στο 206ο χιλιόμετρο, μόλις 300 μέτρα εκτός διαδρομής, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο το τι προκάλεσε το θάνατο του άτυχου άνδρα, καθώς δεν υπάρχουν σημάδια ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διαδικασία εύρεσης του Πολωνού αναβάτη ξεκίνησε από την Επιτροπή μερικά λεπτά αφότου έγινε γνωστό ότι δεν έφτασε στο σημείο τερματισμού. Απογειώθηκε ένα ελικόπτερο-ασθενοφόρο, το οποίο και εντόπισε τον Hernik, με τον γιατρό εντός του ελικοπτέρου να μην μπορεί να κάνει τίποτα, παρά μόνο να επιβεβαιώσει τον θάνατό του.

Ο 39χρονος Πολωνός συμμετείχε για πρώτη φορά στο Rally Dakar, έχοντας πάρει μέρος το 2014 στο Abu Dhabi Desert Challenge και στο Rally του Μαρόκου το 2013.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στην ομάδα του άτυχου Michal Hernik.

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI MotoGP Team 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2015: Ειδική 4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα