• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Έτοιμος για το νούμερο 1!
Θέλει να είναι το 1ο όνομα στο γκαράζ της Ducati!
Νέα 14/01/2015 - 11:45

Ο Andrea Iannone, αφού κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνίζεται από φέτος ως εργοστασιακός αναβάτης στην ομάδα της Ducati, δηλώνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα!

Ο φιλόδοξος Ιταλός - όπως τόνισε ο ίδιος - θέλει το 2015 να είναι η χρονιά που το νούμερο 1 στο γκαράζ των κόκκινων θα περάσει από τα χέρια του Andrea Dovizioso, στα δικά του!

Όπως φυσικά είναι γνωστό σε όλους, ο Andrea Iannone θα είναι με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati στο MotoGP από φέτος, μετά την αποχώρηση του Βρετανού Cal Crutchlow.

Ο τελευταίος είχε αρχικά δηλώσει ότι θα συνέχιζε και για δεύτερη χρονιά στην ομάδα των κόκκινων, ωστόσο άρπαξε τη χρυσή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να οδηγά μια εργοστασιακή RC213V με την ομάδα της CWM-LCR Honda.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Andrea Iannone να πάρει τη θέση του, με τον Ιταλό να κάνει ένα πολύ καλό 2014, μετά τη μέτρια παρθενική του σεζόν (με τους αρκετούς τραυματισμούς) που είχε στη μεγάλη κατηγορία με την Pramac Racing.

Ο Iannone ήταν 10ος στη βαθμολογία πέρυσι, ενώ είχε καταφέρει σε 11 αγώνες να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα κι ελπίζει να φανεί αντάξιος ή και καλύτερος από τον Dovizioso, ο οποίος ξεχώρισε για τους κόκκινους το 2014.

Ο Dovi τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με μόνο τους fantastic 4 να τον ξεπερνούν, ενώ ανέβηκε δυο φορές στο βάθρο των νικητών και ξεκίνησε πέντε φορές από την πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης. Επιτεύγματα που δεν δείχνουν να φοβίζουν τον Iannone.

«Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά, διότι έχουμε καλή σχέση με τον Andrea. Είναι ένας πολύ δυνατός αναβάτης και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να είμαι πιο γρήγορος από αυτόν. Η μάχη μας θα είναι ωραία και θα βοηθήσει και τους δυο μας, διότι εγώ θέλω να τον κερδίσω κι εκείνος να είναι γρηγορότερος από εμένα», σχολίασε ο Iannone.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ημερομηνίες δοκιμών 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Espargaro κι ο Rabat στον πάγο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα