• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Νέος χορηγός για Ducati!
Μετονομάζεται η ομάδα σε Aruba.it Racing
Νέα 14/01/2015 - 14:29

Η επίσημη ομάδα της Ducati στα SBK θα είναι πλέον γνωστή ως Aruba.it Racing - Ducati Superbike Team, καθώς η ιταλική εταιρεία Aruba - που ασχολείται με web hosting και cloud services - συμφώνησε για τα επόμενα τρία χρόνια με τους κόκκινους και θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας.

Πάντως η Aruba δεν θα είναι απλά ένας ακόμα χορηγός. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας, «... η Aruba θα εμπλέκεται ενεργά στη διαχείριση της επίσημης ομάδας της Ducati, παράλληλα με το ρόλο της ως βασικός χορηγός». Στη συνέχεια μας εξηγεί ότι «... θα είναι υπεύθυνη για ορισμένα οργανωτικά θέματα της ομάδας κι επιπρόσθετα - μαζί με την Ducati - για θέματα επικοινωνίας και marketing».

Εκπρόσωπος της εταιρείας θα είναι ο γνωστός μας Luca Scassa (πρώην αναβάτης στα SBK, στην κατηγορία Supersport, στα Βρετανικά SBK και στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα), ο οποίος παράλληλα θα εκτελεί και χρέη δοκιμαστή της ομάδας, με την πιθανότητα να τον δούμε και σε μερικούς αγώνες ως έκτακτη συμμετοχή.

«Η Aruba κι εγώ ξεκινήσαμε να μιλάμε από τον Ιούνιο και ήθελαν να μπουν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτό έγινε με την Ducati στα SBK», σχολίασε ο Scassa ο οποίος κατάγεται από την πόλη της Aruba (Arezzo) στην Ιταλία. «Η δομή θα παραμείνει η ίδια, αλλά θα συμμετέχουμε κι εμείς ενεργά στο κομμάτι της διαχείρισης. Θα είμαι σε κάθε πίστα ως ο εκπρόσωπος της ομάδας. Η Aruba θα είναι κομμάτι της ομάδας και όχι απλός χορηγός».

Από την πλευρά του, ο Stefano Cecconi - ο CEO της Aruba - τόνισε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία, στην οποία πιστεύουμε πολύ. Βάσει αυτής, θα μπορούμε να διαχειριζόμαστε - μαζί με την Ducati - μια εργοστασιακή ομάδα με δυο ανταγωνιστικούς αναβάτες».

«Αποφασίσαμε να μπούμε στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, διότι συνδέεται πολλαπλώς με το δικό μας κόσμο και μοιραζόμαστε μερικά σημαντικά στοιχεία, όπως τη συνεχή αναζήτηση για την καλύτερη δυνατή απόδοση, την αξιοπιστία και το σταθερό προσανατολισμό προς την ασφάλεια. Θα ξεκινήσουμε αυτή την πρόκληση με το ίδιο πάθος και την ίδια δέσμευση, που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα στους πελάτες μας.

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζει με τη Honda ο Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ημερομηνίες δοκιμών 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα