• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει με τη Honda ο Stoner!
Ως δοκιμαστής της ομάδας
Νέα 14/01/2015 - 15:33

Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πλέον εκτός δράσης Casey Stoner, θα συνεχίσει ως δοκιμαστής του HRC κατά τη διάρκεια του 2015.

Ο Αυστραλός εγκατέλειψε το Πρωτάθλημα στο τέλος του 2012, σε ηλικία μόλις 27 ετών, αλλά από τότε έχει κάνει αρκετές δοκιμές πάνω στην RCV μοτοσυκλέτα της Honda.

Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή του Οκτωβρίου στο Motegi, όπου ο Stoner δούλεψε και στις δυο μοτοσυκλέτες του εργοστασίου, ενώ παράλληλα δοκίμασε και τα ελαστικά της Michelin.

Το επόμενο τεστ για τον Stoner θα διεξαχθεί από τις 29 ως τις 31 Ιανουαρίου στην Sepang, λίγες ημέρες δηλαδή πριν το πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν στην ίδια πίστα.

«Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από μοτοσυκλέτες, ήταν αναζωογονητικό που ανέβηκα σε μια πριν από μερικούς μήνες», σχολίασε ο Stoner.

«Μετά τις ήρεμες διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μπορώ να αποκαλύψω ότι ήμουν σε συνομιλίες με τον Nakamoto και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασίας μας».

«Προετοιμάζομαι για να οδηγήσω στη Sepang σε μερικές εβδομάδες, σε κλίμα πολύ διαφορετικό από το Motegi και πρέπει να είμαι έτοιμος», πρόσθεσε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2007 και 2011.

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον Casey και που τον έχουμε στην οικογένεια της Honda».

«Η πληροφόρηση που μας δίνει είναι ανεκτίμητη για το HRC και είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο δοκιμαστή, να πιέζει στα όριά της την RC213V».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Η GP15 δεν θα είναι στην Sepang I

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Νέος χορηγός για Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα