• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Η GP15 δεν θα είναι στην Sepang I
Υπομονή μέχρι τη δεύτερη Sepang για τους Ducatisti
Νέα 14/01/2015 - 17:05

Ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Gigi Dall’Igna, επιβεβαίωσε ότι η ολοκαίνουργια GP15 των κόκκινων - την οποία ο ίδιος σχεδίασε σε λευκό χαρτί - δεν θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο τεστ του 2015, στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία.

Ο Gigi Dall’Ιgna αποκάλυψε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος, ότι στην πρώτη Sepang οι αναβάτες των κόκκινων θα έχουν στη διάθεσή τους μια αναβαθμισμένη έκδοση της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιούσαν στο τέλος της περασμένης σεζόν. Η αναβαθμισμένη αυτή έκδοση θα είναι η GP14,3.

Ως εκ τούτου, οι φίλοι της Ducati θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη, για να θαυμάσουν τους οδηγούς της ομάδας, Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, πάνω στις ολοκαίνουργιες GP15.

Στη συνέχεια, οι δυο Ιταλοί θα έχουν την καινούργια τους μοτοσυκλέτα και στο τρίτο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν, στην πίστα της Losail, αν και δεν αποκλείεται να κάνουν και μερικές ιδιωτικές δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα, μιας κι έχουν αυτό το δικαίωμα, όπως άλλωστε και η Suzuki και η Aprilia.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2015: Ειδική 10

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζει με τη Honda ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα