• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini: Θέλουμε χρόνο!
Η Aprilia θέλει πίστωση χρόνου για να πρωταγωνιστήσει
Νέα 15/01/2015 - 22:37

Ο Fausto Gresini παραδέχεται ότι η Aprilia χρειάζεται ακόμα χρόνο για να μπορέσει να φτάσει σ’ ένα επίπεδο πρωταγωνιστικό για το MotoGP.

Ο Ιταλός κατασκευαστής θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Honda, την Yamaha, την Ducati και την Suzuki στο νέο Πρωτάθλημα, έχοντας επισπεύσει την επιστροφή της στα δρώμενα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κατά ένα έτος.

Τη νέα σεζόν, η Aprilia θα αγωνιστεί με μια αναβαθμισμένη έκδοση της ART μοτοσυκλέτας της, η οποία θα έχει πνευματικές βαλβίδες και πιθανότατα - σε κάποιο χρονικό σημείο του Πρωταθλήματος - να εφοδιαστεί και με seamless κιβώτιο.

Επιπρόσθετα, η Aprilia θα μπορεί να αγωνίζεται με το δικό της software, ενώ θα έχει όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα της OPEN κατηγορίας, όπως το έξτρα μαλακό ελαστικό και το περισσότερο καύσιμο.

Η Aprilia επιστρέφει στο MotoGP μετά το 2004 και θα κατέβει τη νέα σεζόν με αναβάτες τους Alvaro Bautista και Marco Melandri. Ο Gresini όμως δηλώνει ότι θέλει χρόνο η Aprilia για να μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τα ιαπωνικά εργοστάσια.

«Ο δρόμος δεν θα είναι καθόλου εύκολος και αυτό διότι το MotoGP είναι μια σκληρή κατηγορία και είναι δύσκολο να πάρεις αποτελέσματα άμεσα. Έχουμε ένα εργοστάσιο πίσω μας που θα δουλεύει, αλλά θα ανταγωνιστούμε μεγάλα ονόματα που έχουν ξοδέψει πολλά χρονιά επενδύοντας στη τεχνολογία και δεν θα είναι εύκολο να τους φτάσουμε αμέσως»

«Η συμφωνία με την Aprilia είναι μέχρι το 2018 κι έτσι έχουμε το χρόνο για να δούμε τι χρειαζόμαστε. Τα πάντα θα είναι διαφορετικά, σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και αυτό διότι προφανώς το να συνεργάζεσαι στενά με ένα εργοστάσιο, είναι πολύ διαφορετικό από το να είσαι δορυφορική ομάδα», σχολίασε ο Gresini.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2015: Ειδική 11

« Προηγούμενο άρθρο

Το Varadero Club Hellas κόβει πίτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα