• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Varadero Club Hellas κόβει πίτα!
Στο Καρπενήσι στις 30/01 - 01/02
Νέα 15/01/2015 - 17:03

Δελτίο Τύπου

Σκοπός του Varadero Club Hellas είναι να γνωριστούμε με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και την αγάπη για την μοτοσικλέτα,τη φύση,τη φιλία και να ανταλλάξουμε μαζί τους,απόψεις και εμπειρίες. Στα πλαίσια, λοιπόν, της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα.

Το Varadero Club Hellas θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι στις 30 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2015, για να ευχηθεί με τα μέλη και τους φίλους του, ένα χαρούμενο, δημιουργικό και γεμάτο όνειρα με όμορφες και ξεχωριστές στιγμές 2015.

Το Καρπενήσι πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας, είναι χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Βελουχιού σε υψόμετρο 1000μ σε μια κατάφυτη περιοχή από έλατα, πεύκα και καστανιές. Πήρε το όνομά του από την κουτσοβλάχικη λέξη «carpinisi», που σημαίνει τόπος με πολλά ψευτοπλατάνια, αλλά και από τις τούρκικες λέξεις «καρ», που σημαίνει χιόνι και «μπενίς» που σημαίνει επενδυτής δηλαδή «χιονοσκέπαστο».


Το Καρπενήσι περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα Καρπενήσι, οικισμός Γοργιανάδες, Άγιος Nικόλαος, Bουτύρο, Mυρίκη, Kορυσχάδες, Φιδάκια, Άγιος Ανδρέας, Αγία Bλαχέρνα, Kαλεσμένο, Παπαρούσι, Παυλόπουλο, Σελλά (Μηλιά), Στεφάνι και Στένωμα.


Ο Καρπενησιώτης ποταμός πηγάζει από τη Ράχη του όρους Τυμφρηστού, διασχίζει την κοιλάδα της Ποταμιάς, περνά ανάμεσα στα βουνά Καλιακούδα και Χελιδόνα, δημιουργεί το δημοφιλές «Κλειδί», για να σμίξει στα Διπόταμα του Προυσού με τον Κρικελλιώτη και να καταλήξουν μαζί στη λίμνη των Κρεμαστών. Ένα πανέμορφο τοπίο με πολλά σκηνικά σκηνοθετημένα και ερμηνευμένα με σοφία και αγάπη μόνο από τη ίδια τη φύση, με μοναδικό σκοπό να τα προσφέρει απλόχερα στον άνθρωπο.


Η ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας δικαιολογημένα θεωρείται παράδεισος για τα χειμερινά σπορ και τα σπορ περιπέτειας.


Τα χαρτογραφημένα πεζοπορικά μονοπάτια που διατρέχουν τον νομό, αλλά και οι διαδρομές που μόνοι σας μπορείτε να χαράξετε στη σκιά των ελάτων και των καστανιών, σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική, αναζωογονητική εμπειρία και να έλθετε σε επαφή με την παρθένα, ανέγγιχτη ελληνική φύση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Hotel Spa ΜΟΝΤΑΝΑ,που βρίσκεται στη περιοχή Ιτιά και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για χαλάρωση και δραστηριότητες και για να περάσουμε τέλεια.( http://www.montana.gr/ )
Το πρωϊνό του Σαββάτου θα γίνει εκδρομικό στο Μοναστήρι Παναγιάς Προυσιώτισσας.


Διαδρομή: 33 χλμ. (άσφαλτος).Βουτύρο - Κορυσχάδες - Μικρό-Μεγάλο Χωριό - Γαύρος-Τοποθεσία "Κλειδί"-Τοποθεσία "Σπίτι του Ποταμού"- "Πατήματα Παναγιάς"-Προυσός.


Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 20.30 Θα ξεκινήσει η εκδήλωση στον ειδικό, για εμάς, χώρο του Ξενοδοχείου, με φαγητό, ομιλία ΔΣ, κλήρωση δώρων και άλλα απρόοπτα, ενώ θα ακολουθήσει χορός με πολύ διασκέδαση στο μπαρ του Ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική.

VARADERO CLUB HELLAS

Σαλαμίνος 29 Κεραμεικός
Τηλ: 6977281678
Web Site: www.varaderoclub.gr
Email: varadero.hellas@gmail.com
Facebook: VARADERO CLUB HELLAS

Επόμενο άρθρο »

Gresini: Θέλουμε χρόνο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hernandez έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα