• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Mike Leitner στην ΚΤΜ!
"Μια συναρπαστική κι ενδιαφέρουσα πρόκληση!"
Νέα 16/01/2015 - 13:29

Ο επί πολλά χρόνια αρχιμηχανικός του Dani Pedrosa, ο Mike Leitner, υπέγραψε με την ΚΤΜ και θα συνεργαστεί με το εργοστάσιο στο φιλόδοξο σχέδιο της επιστροφής του στο MotoGP!

Ο Leitner ήταν ο αρχιμηχανικός του Dani Pedrosa για εννέα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισαν δυο Τίτλους στα 250cc και 41 GP στο σύνολο. Παράλληλα, ήταν στη δεύτερη θέση της μεγάλης κατηγορίας για τρία χρόνια, το 2007, το 2010 και το 2012.

«Θα είναι μια συναρπαστική αλλά κι ενδιαφέρουσα πρόκληση, καθώς ξεκινάμε ουσιαστικά από το μηδέν», σχολίασε για την απόφασή του αυτή, ο Αυστριακός αρχιμηχανικός. «Είναι ωραίο που βλέπουμε μια Αυστριακή εταιρεία και τον ιδιοκτήτη Stefan Pierer, να αναλαμβάνουν ένα τόσο φιλόδοξο project».

«Δεν κινείται άλλωστε και τίποτα από τα άλλα εργοστάσια, που ανήκουν στο κομμάτι του κόσμου που μιλά γερμανικά. Μου αρέσουν πολύ οι προκλήσεις και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτού του σχεδιασμού», πρόσθεσε ο Mike Leitner.

Ο επικεφαλής του Τμήματος του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της KTM, Pit Beirer, σχολίασε από την πλευρά του: «Ο Mike θα εργαστεί στενά με τον Sebastian Risse, τον επικεφαλής του Τεχνικού Αγωνιστικού Τμήματος της ΚΤΜ. Πλέον, ο Mike είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη εμπειρία από το MotoGP στην ΚΤΜ. Θα μας βοηθήσει στήνοντας μια ομάδα δοκιμαστών και θα μας βοηθήσει να βρούμε τα κατάλληλα άτομα στο paddock».

Για την ώρα, περισσότερα από 20 άτομα του εργοστασίου εργάζονται στην RC16, η οποία θα έχει ένα ατσαλένιο τύπου trellis πλαίσιο, έναν κινητήρα V4 με πνευματικές βαλβίδες, seamless μετάδοση και αναρτήσεις της WP.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην αναβάτης του MotoGP, Alex Hofmann, έχει γίνει ήδη γνωστόότι θα είναι ένας από τους δοκιμαστές του εργοστασίου.

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Απειλή ο Redding για τους fantastic4!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Το σκέφτεται η Kawasaki να επιστρέψει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα