• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Το σκέφτεται η Kawasaki να επιστρέψει;
Ο Aegerter θα δοκιμάσει πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της στην Jerez
Νέα 16/01/2015 - 12:43

Ο Dominique Aegerter - ένας από τους αναβάτες της Moto2 που κέρδισε πέρυσι έναν αγώνα στη μεσαία κατηγορία - είναι ο οδηγός που κάλεσε η Kawasaki στην Jerez (προς τα τέλη του μήνα) για να δοκιμάσει μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της!

Φυσικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό αυτό, αναζωπυρώθηκαν οι φήμες που θέλουν την πράσινη ομάδα να σκέφτεται ακόμα το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο MotoGP!

«Η ομάδα δοκιμαστών της Kawasaki θα δουλέψει μαζί μου. Θα οδηγήσω μια πρωτότυπη. Η πρόσκληση ήρθε απευθείας από το εργοστάσιο. Δεν ξέρω ακόμα τι θα δοκιμάσω. Η μοτοσυκλέτα πάντως θα είναι με ελαστικά της Michelin, αλλά όχι με αυτά που εξελίσσονται για τη μεγάλη κατηγορία το 2016», σχολίασε ο Aegerter στο Speedweek.com.

Ο Aegerter - ο οποίος πέρυσι στο τεστ μετά το Γύρο της Βαρκελώνης είχε δοκιμάσει την OPEN μοτοσυκλέτα της Avintia που βασιζόταν στην ZX-10R - πρόσθεσε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να ανέβει σε μοτοσυκλέτα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και μάλιστα σε μοτοσυκλέτα MotoGP.

Εδώ, αξίζει να θυμηθούμε το ξέσπασμα του Hector Barbera κατά της Kawasaki, με τον Ισπανό να ισχυρίζεται ότι η Kawasaki δεν υλοποίησε ό,τι είχε υποσχεθεί στην Avintia. Η τελευταία αγωνίζεται ήδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με OPEN μοτοσυκλέτες της Ducati.

Η Kawasaki ήταν στο MotoGP ως εργοστασιακή συμμετοχή από το 2003 ως το 2008, όταν και αναγκάστηκε να αποσυρθεί εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Μέχρι πρότινος - κι ενώ η Suzuki και η Aprilia επέστρεψαν στο MotoGP κι η KTM σχεδιάζει να το κάνει το 2017 - η Kawasaki έδειχνε να ρίχνει το βάρος της στο Πρωτάθλημα των SBK.

Επόμενο άρθρο »

Ο Mike Leitner στην ΚΤΜ!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2015: Ειδική 11

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα