• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Απειλή ο Redding για τους fantastic4!
Είμαι πεπεισμένος ότι θα δίνει μάχες στις πρώτες θέσεις
Νέα 17/01/2015 - 16:06

Ο Scott Redding έχει τη δυναμική να αποτελέσει μια συνεχή απειλή για τις θέσεις του βάθρου το 2015, με τον Βρετανό να δίνει τις μάχες του πάνω σε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda!

Αυτή είναι η γνώμη του πρώην ομόσταυλου του Βρετανού στην ομάδα του Gresini, του Alvaro Bautista, με τον τελευταίο να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Aprilia τη νέα σεζόν.

Ο Bautista είχε εντυπωσιαστεί με την παρουσία του Redding στη μεγάλη κατηγορία το 2014 - ως rookie - έχοντας πάρει μερικά αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα πάνω στην αδύναμη OPEN μοτοσυκλέτα της Honda.

Από την άλλη, ο Bautista δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ιδιαίτερα πάνω στην εργοστασιακή RC213V που είχε στη διάθεσή του πέρυσι, αν και να σημειώσουμε ότι τόσο ο Ισπανός (όσο και ο Redding) ήταν οι μόνοι στο grid που αγωνιζόντουσαν με ανάρτηση της Showa και φρένα της Nissin.

Πλέον όμως, ο Scott Redding θα αγωνίζεται με την ανάρτηση της Ohlins και με φρένα της Brembo στη μοτοσυκλέτα της ομάδας Marc VDS Racing και ο Bautista πιστεύει ότι ο νεαρός Βρετανός μπορεί να απειλήσει την κυρίαρχη τετράδα του Πρωταθλήματος.

«Ο Scott ήταν σαν και μένα, από την άποψη ότι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με τα υλικά, μιας και σε μερικές πίστες η μοτοσυκλέτα δούλευε πολύ καλά ενώ σε άλλες είχαμε πολλά προβλήματα», σχολίασε ο Bautista.

«Ωστόσο με τα νέα υλικά που θα έχει, θα είναι πιο σταθερός και πιστεύω ότι έχει πολλές δυνατότητες. Έχει κάνει ήδη μερικούς πολύ καλούς αγώνες με τη μοτοσυκλέτα παραγωγής και τώρα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει μια εργοστασιακή».

«Το MotoGP κάθε άλλο παρά εύκολο Πρωτάθλημα είναι κι έτσι θα χρειαστεί να δουλέψει πραγματικά πολύ σκληρά για να μπορέσει να μείνει κοντά στους πρώτους. Ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρει και θα δίνει μάχες στις πρώτες θέσεις», πρόσθεσε ο Ισπανός άσος.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2015: Ειδική 12

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Mike Leitner στην ΚΤΜ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα