• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dall’Igna μιλά για την πρόοδο της Ducati
Η GP15 συναρμολογείται στο τέλος του μήνα!
Νέα 26/01/2015 - 18:31

Ο Luigi DallIgna, ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, μίλησε στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ταχύτητας για την πρόοδο του σημειώνει τι Ιταλικό εργοστάσιο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

Ο Ιταλός μηχανικός επιβεβαίωσε ότι η Desmosedici GP15 θα ετοιμαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες ώστε να κάνει το ντεμπούτο της στο δεύτερο τεστ της Μαλαισίας, από τις 23 ως τις 26 Φεβρουαρίου.

 

Στο πρώτο τεστ που θα γίνει στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, από τις 4 ως τις 7 Φεβρουαρίου, η Ducati θα χρησιμοποιήσει μια βελτιωμένη έκδοση, την GP14,3, της μοτοσυκλέτας με την οποία έκλεισαν τη σεζόν οι Dovizioso και Iannone.

 

«Κάθε φορά που γίνεται λόγος για την GP15, αναφερόμαστε στα τεστ της Μαλαισίας και στον Φεβρουάριο, όμως εμείς είχαμε προγραμματίσει το ντεμπούτο για την Sepang 2», σχολίασε ο DallIgna. «Προσπαθήσαμε να επισπεύσουμε τα πράγματα αλλά δεν τα καταφέραμε και στο πρώτο τεστ της Sepang θα έχουμε την GP14,3».

 

«Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη μοτοσυκλέτα, εν συγκρίσει με αυτή που είχαμε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Θα είναι σημαντικό το τεστ, διότι θα χρειαστεί να αξιολογήσουμε ένα διαφορετικό στήσιμο και στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξουμε το set-up για την GP15».

 

Για τον ακριβή βαθμό ετοιμότητας της GP15, o DallIgna δήλωσε: «Τα πάντα είναι έτοιμα. Περιμένουμε μερικά εξαρτήματα, αλλά το γεγονός είναι ότι ξεκινάμε τη συναρμολόγηση στο τέλος του μήνα. Έχουμε περάσει στο επόμενο βήμα από το σχεδιασμό».

 

«Η μοτοσυκλέτα θα είναι εντελώς διαφορετική από την GP14, την GP14,2 ή την GP14,3 αλλά επί της ουσίας παραμένουμε με το Δεσμοδρομικό σύστημα και με τον τετρακύλινδρο κινητήρα στις 90 μοίρες. Η βασική ιδέα παραμένει η ίδια, αλλά θα είναι μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα. Το μοτέρ θα είναι πολύ πιο μικρό και αυτό θα μας βοηθήσει με τα διάφορα set-up», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Ο De Puniet πάλι στην MotoGP Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Πίσω στο χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα