• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan/Schwantz: Ο Miller στην εργοστασιακή ομάδα!
Θα ήταν τέλειο για τον Jack να ήταν ομόσταυλος του Marquez
Νέα 31/01/2015 - 16:12

Η Honda θα έπρεπε να δώσει την ευκαιρία στον Jack Miller να αγωνιστεί με την εργοστασιακή της ομάδα στο MotoGP το 2015!

 

Αυτή είναι - η ριψοκίνδυνη και τολμηρή είναι η αλήθεια - άποψη δυο θρυλικών μορφών του MotoGP, του Mick Doohan και του Kevin Schwantz! Το HRC θα είχε στις τάξεις του το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο και φέτος, ενώ δίπλα του θα βρισκόταν ένας νεαρός και ταλαντούχος αναβάτης, στη θέση του Dani Pedrosa.

 

«Ο Pedrosa είχε πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν και δεν είμαι σίγουρος ότι ο Dani είναι ο άνθρωπος που θα εκθρονίσει τον Marquez στο μέλλον», σχολίασε στο MCN ο Αυστραλός Mick Doohan, ο οποίος κέρδισε και τους πέντε του Παγκόσμιους Τίτλους πάνω σε μια Repsol Honda.

 

«Θα ήταν τέλειο για τον Jack να ήταν ομόσταυλος με τον Marquez. Όταν είχα πάει στο HRC δεν είχα αγωνιστεί στα 125 ή στα 250... πολλοί φοβούνται να πάρουν το ρίσκο, αλλά δεν ξέρω γιατί διαλέγουν την εύκολη λύση. Ο Marc δεν θα πάει πουθενά, είναι μόλις 21 χρονών κι έτσι γιατί δεν φέρνεις έναν καινούργιο;»

 

«Ξέρω ότι έκαναν αυτό με τον Jack και την CWM-LCR Honda, αλλά ποιό το νόημα; Θα είναι στη μοτοσυκλέτα παραγωγής, που θα είναι οκ από τη στιγμή που θα κατανοήσει τα όριά της και θα ξέρει ότι δεν θα είναι στην κορυφή. Σε διαφορετική περίπτωση αυτό θα του κάνει ζημιά».

 

«Το να είσαι σε μια μοτοσυκλέτα που είναι κατώτερη από αυτή των πρώτων οδηγών, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να το διαχειριστείς τόσο σε πνευματικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο, επειδή πασχίζεις να βγάλεις περισσότερα από αυτήν. Αυτό είναι το καλό του να είσαι σε εργοστασιακή ομάδα. Όλα εξαρτώνται από εσένα. Δεν αμφιβάλλεις για τη μοτοσυκλέτα ή την υποστήριξη που θα τύχεις».

 

Ο Τεξανός Kevin Schwantz επίσης θεωρεί ότι το HRC έπρεπε να είχε δώσει στον Jack Miller απευθείας τη δυνατότητα να πάρει θέση στην εργοστασιακή του ομάδα, με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.

 

«Ο Dani έχει κάνει καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έχει αποδειχτεί ότι δεν μπορεί να κερδίσει Πρωτάθλημα. Πείτε μου έναν που έμεινε οχτώ, εννέα χρόνια στην Honda, δεν πήρε Πρωτάθλημα και κράτησε τη θέση του. Αυτό δεν έχει γίνει».

 

Η τριετής συμφωνία του Jack Miller με το HRC, ήταν το άλλο θέμα που άγγιξε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993: «Θα του δώσει μεγάλη ασφάλεια. Θα δει πως είναι στην CWM-LCR και μετά ίσως πάρει τη θέση του Dani. Αν βέβαια δεν είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα, ας ξεχάσει καλύτερα το συμβόλαιο που υπέγραψε. Πάντως τα τρία χρόνια είναι μια φανταστική συμφωνία, ειδικά ως πρώτη φορά. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο ούτε με τον Mick, ούτε με τον Casey (σ.σ. Stoner)».

Επόμενο άρθρο »

2015: Η ομάδα της Repsol Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ποτέ δεν θα εγκατέλειπα την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα