• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang1 Ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 12:00
Ο Lorenzo σπάει πρώτος το φράγμα των 2:00!
Νέα 05/02/2015 - 06:31

Η δεύτερη ημέρα του τεστ στην Μαλαισία ξεκίνησε με καλό καιρό και σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες στην πίστα της Sepang.

 

Αρκετοί ήταν οι αναβάτες που βγήκαν αμέσως στην πίστα στις 10:00 ώρα Μαλαισίας, όταν και ξεκίνησαν οι δοκιμές, με τον Scott Redding να είναι αυτός που ολοκλήρωσε πρώτος έναν γύρο.

 

Ο Βρετανός και οι μηχανικοί του δεν φαίνεται να ανησυχούν με την 11η θέση του την πρώτη ημέρα, καθώς ρίχνουν το βάρος στο set-up της μοτοσυκλέτας τους κυρίως στις γρήγορες στροφές της πίστας, με τους χρόνους να περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

 

Γράφοντας για χρόνους, ο Jorge Lorenzo ήταν αυτός που πολύ νωρίς έγινε ο πρώτος αναβάτης που πέφτει κάτω από τα δυο λεπτά στο τεστ, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση!

 

Ο χρόνος του, 1:59.963 είναι 10 χιλιοστά κάτω από το χρόνο που έδωσε τη δεύτερη θέση στον Pedrosa στις κατατακτήριες δοκιμές πέρυσι και περίπου δυο δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο που σημείωσε ο Marc Marquez (1:59.791).

 

Δυνατά ξεκίνησε και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος σ’ αυτό το χρονικό σημείο έχει τη δεύτερη θέση με διαφορά μόλις 52 χιλιοστών από την κορυφή! Θέση στην πεντάδα έχει και ο ομόσταυλός του, Andrea Iannone, ο οποίος είναι πέμπτος και με διαφορά τέσσερα δέκατα από τον συμπατριώτη του.

 

Ανάμεσα στις δυο Ducati βρίσκουμε τις δυο εργοστασιακές Honda των Marc Marquez και Dani Pedrosa. Ο Marquez, που είχε τον καλύτερο χρόνο χτες, βρίσκεται στην τέταρτη θέση και πίσω από τον ομόσταυλό του για 29 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ο Valentino Rossi είναι στην έκτη θέση, με διαφορά εφτά δεκάτων από την κορυφή και τον Jorge Lorenzo. Πιο πίσω του ακολουθεί ο Pol Espargaro, ο Cal Crutchlow και ο Aleix Espargaro που βάζει τη Suzuki του μέσα στη δεκάδα, κατεβάζοντας τη διαφορά του από την κορυφή στο 1,3δ! 

 

Ο Stefan Bradl συνεχίζει να εντυπωσιάζει και αυτή την ώρα είναι δέκατος με χρόνο 2:01.484 και διαφορά στο 1,5δ από την κορυφή! Είναι με διαφορά πάνω από εφτά δέκατα, η καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα στις δυο πρώτες ώρες της σημερινής ημέρας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang1 Ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Δεν περιμένω θαύματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα