• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απίστευτο: Επιστρέφει ο Bayliss!
Θα αγωνιστεί αυτό το Σ/Κ στο Phillip Island!
Νέα 18/02/2015 - 15:26

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Troy Bayliss επιστρέφει στα SBK και θα αγωνιστεί αυτό το Σ/Κ στην Αυστραλία, αντικαθιστώντας τον τραυματία Davide Giugliano!

 

Εφτά χρόνια μετά τον τελευταίο του Τίτλο, ο Bayliss κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στο Πρωτάθλημα και μάλιστα μπροστά στους συμπατριώτες του, στο Phillip Island!

 

Η Ducati έδειχνε αρχικά διατεθειμένη να κατέβει με έναν αναβάτη στους αγώνες της Αυστραλίας, ωστόσο ο ίδιος ο Bayliss ζήτησε να αγωνιστεί για να πανηγυρίσει μ’ αυτόν τον τρόπο τα 25 χρόνια που φιλοξενούνται αγώνες SBK στην πίστα!

 

«Θέλω να πω κατ’ αρχήν ότι λυπάμαι τον Davide και είναι κρίμα που ξεκινά έτσι τη σεζόν. Η επιθυμία μου να επιστρέψω στην πίστα και να δω τους φιλάθλους και τους Ducatisti, ήταν ανέκαθεν πολύ δυνατή».

 

«Άλλωστε, το Phillip Island, μια από τις αγαπημένες μου πίστες, γιορτάζει την 25η επέτειο στα SBK».

 

«Αυτό μου έδωσε την ιδέα να πάρω μέρος ως έκτακτη συμμετοχή και να ξαναδουλέψω με τους τεχνικούς της Ducati. Ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο Σ/Κ, όμως γνωρίζω καλά την πίστα κι ελπίζω να προσαρμοστώ μετά τους πρώτους γύρους».

 

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα και να προσφέρω θέαμα στους οπαδούς».

 

Ο Bayliss - στα 45 του πια - ήταν Πρωταθλητής το 2001, το 2006 και το 2008 και παρά το ότι έχει να οδηγήσει από το Portimao το 2008, ήταν μέλος της ομάδας εξέλιξης της Panigale R. Στο Phillip Island έχει πετύχει έξι, από τις 52 νίκες του στα SBK!

Επόμενο άρθρο »

Behind The Scenes: Suzuki 2015

« Προηγούμενο άρθρο

«Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», ο Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα