• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Δεν κρατιέται» ο Miller!
Η Honda είναι ζώο, αυτό είναι σίγουρο!
Νέα 20/02/2015 - 17:41

Η μετακίνηση του Jack Miller απευθείας από τη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (Moto3) στη μεγάλη (MotoGP), έδωσε τροφή για πολλές συζητήσεις από τους φίλους του αθλήματος αλλά κι επώνυμους αστέρες!

 

Το στοίχημα τόσο για το HRC - που έκλεισε για τρία χρόνια τον νεαρό Αυστραλό - όσο και για τον ίδιο τον Miller, είναι μεγάλο και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η τολμηρή αυτή απόφαση του Αυστραλού θα του βγει.

 

Στα πρώτα τεστ της Valencia και κυρίως σ’ αυτό της Sepang, φάνηκε ότι ο Miller θέλει δουλειά ακόμη, κάτι όπως απολύτως λογικό όταν κανείς καθίσει και σκεφτεί τη μετάβαση που έκανε από μια μοτοσυκλέτα 55 ίππων σε μια με πάνω από 250!

 

Το βέβαιο είναι ότι ο ίδιος θα το διασκεδάσει την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος, ενώ θα μπορεί να υπολογίζει στην πολύτιμη υποστήριξη της CWM-LCR Honda, της νέας ομάδας στην οποία μεγάλος χορηγός είναι η CWM FX του «δικού μας» Αντώνη Κωνσταντίνου!

 

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην CWM-LCR Honda, από το πρώτο τεστ της Valencia, όλα είναι καταπληκτικά! Δουλεύουμε πολύ κοντά σε όλη τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών και όλα είναι θετικά. Φαίνεται ότι τα πάμε καλά από την πρώτη κιόλας στιγμή».

 

«Η Honda είναι ένα ζώο, αυτό είναι σίγουρο, αλλά το διασκεδάζω κάθε φορά που την οδηγώ. Όποιος με έβλεπε στην Moto3, θα ξέρει ότι μ’ αρέσουν οι σούζες και μ’ αυτήν εδώ μ’ αρέσουν ακόμα περισσότερο. Δεν κρατιέμαι μέχρι την έναρξη της σεζόν».

 

Οι δηλώσεις του Αυστραλού άσου έγιναν μετά την παρουσίαση της CWM-LCR Honda στο Λονδίνο.

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

«Μικρά βήματα» για τον Bayliss!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα