• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η Honda έχει το προβάδισμα
Ο Marquez είναι το φαβορί για το Πρωτάθλημα
Νέα 25/02/2015 - 16:14

Μετά το τέλος και της τρίτης ημέρας των δοκιμών του MotoGP στην Μαλαισία, ο Valentino Rossi παραδέχτηκε ότι η Honda και ο Marc Marquez επανακτούν το προβάδισμά τους έναντι της Yamaha.

 

«Για μένα ο Marquez είναι ο πιο ανταγωνιστικός. Ήταν ο ταχύτερος στον ένα γύρο αλλά και στην προσομοίωση και νομίζω ότι η Honda και ο Marquez είναι τα φαβορί για το Πρωτάθλημα».

 

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι πλησίασε περισσότερο τον Marquez, σε σχέση με την Sepang1 αποκρίθηκε: «Όχι. Εξαρτάται βέβαια και από την πίστα. Και το τεστ δεν είναι αγωνιστικό Σ/Κ. Είναι διαφορετικό. Δουλεύεις διαφορετικά. Πάντως πιστεύω ότι η διαφορά παραμένει η ίδια».

 

Ένα καινούργιο όπλο στα χέρια των οδηγών της Yamaha, είναι και το νέο seamless κιβώτιο.

 

«Ο βασικός μας στόχος ήταν να το κατανοήσουμε. Μου άρεσε και μπορεί να μας βοηθήσει λίγο. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χρόνο μου σήμερα στον ένα γύρο. Μπορώ καλύτερα».

 

«Μπορώ να είμαι μέσα στην τριάδα, αλλά παίζει και η κίνηση. Τη μια ήταν ο Pedrosa, την άλλη ο Bradley Smith... όμως είναι δικό μου το λάθος, διότι ο αναβάτης πρέπει να αποφασίσει πότε θα βγει για να έχει καθαρή πίστα. Πάντως η θέση στα τεστ δεν είναι σημαντική».

 

«Πέρα απ’ αυτά, δουλέψαμε πάρα πολύ με τα φθαρμένα ελαστικά και αυτό διότι εδώ υποφέραμε λίγο. Στο τέλος βρήκαμε κάτι που δεν είναι τόσο κακό, αλλά αυτό παραμένει το νούμερο ένα που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Στα υπόλοιπα η μοτοσυκλέτα είναι καλή».

 

«Θα έχει ενδιαφέρον και είμαι πολύ περίεργος να δω τις δυνατότητές μας σε μια άλλη πίστα, όπως είναι το Qatar. Για να καταλάβουμε τις διαφορές ανάμεσα σε Honda, Yamaha και Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Michelin2 Test: Πτώσεις στην 3 και 5

« Προηγούμενο άρθρο

Mexico GP: Όγδοη θέση για τον Dani Gibert

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα