• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2: Οχτώ δέκατα κάτω ο Crutchlow!
«Διέλυσε» το προσωπικό του ρεκόρ στην Μαλαισία
Νέα 26/02/2015 - 12:46

Ο Cal Crutchlow κατέβασε κατά οχτώ δέκατα τον προσωπικό του καλύτερο χρόνο στην πίστα της Sepang, κατά τη διάρκεια των δεύτερων επίσημων δοκιμών του MotoGP στην Μαλαισία.

 

Παρά το ότι αντιμετώπισε τα ίδια ακριβώς προβλήματα με τα φρένα που είχε και ο Marquez την πρώτη ημέρα (Κ. Δευτέρα), εν τούτοις κατάφερε να μπει στην ελίτ των αναβατών που έπεσαν κάτω από τα δυο λεπτά χτες

 

Ο χρόνος του - που τον πέτυχε το πρωί - ήταν στο 1:59.658, μόλις 0.543δ πίσω από τον Marc Marquez και δυο δέκατα κάτω από τον αντίστοιχο του Jorge Lorenzo.

 

«Είναι ο καλύτερός μου χρόνος εδώ, για περίπου οχτώ δέκατα! Ένιωθα μάλιστα ότι δεν πίεζα στο μέγιστο βαθμό. Έκανα και μερικά λάθη κι έχασα περίπου τέσσερα δέκατα, αλλά αυτά συμβαίνουν», σχολίασε.

 

«Είχα μερικά προβλήματα στην προσομοίωση που έκανα κι αυτό επειδή είχαμε πρόβλημα με τα φρένα, το ίδιο που είχε και ο Marc την πρώτη ημέρα. Η μανέτα ήταν ασταθής. Στη μια στροφή ήταν όλα οκ και ξαφνικά, στην επόμενη, φρενάρεις και δεν έχεις πίεση και πρέπει να πιέσεις περισσότερο».

 

«Ακριβώς το πρόβλημα που είχε και ο Marc. Αρχικά, όταν πατάς φρένα... δεν έχεις φρένα! Μετά αρχίζει και φρενάρει. Φαίνεται ότι το πρόβλημα μεγαλώνει στις προσομοιώσεις και αν κουνηθεί λίγο η μοτοσυκλέτα στα φρένα».

 

Πέρα από τα φρένα, ο Βρετανός άσος της CWM-LCR Honda συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς να προσαρμόζεται στην RC213V του.

 

«Δεν σημαίνει ότι επειδή τα πήγαμε αρκετά καλά σήμερα, έχουμε φτάσει στο σκοπό μας και ότι είμαι απολύτως άνετος και με καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά δουλέψαμε συνεχώς στις ίδιες ρυθμίσεις. Νιώθω καλά μ’ αυτές, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Άλλωστε, όταν απομακρυνόμαστε από αυτές τις ρυθμίσεις, αντιμετωπίζω προβλήματα. Κάνω καλούς χρόνους, αλλά δεν έχω την εμπιστοσύνη που θα ήθελα», πρόσθεσε ο Cal Crutchlow, ο οποίος κατέβασε περίπου ένα δευτερόλεπτο το χρόνο του σε σχέση με την Sepang1 όταν και ήταν στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang2: Ικανοποίηση στην Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πετύχαμε όλους τους στόχους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα