• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang2: Ικανοποίηση στην Ducati
Θετικές εντυπώσεις των Dovizioso-Iannone για την GP15
Νέα 26/02/2015 - 14:18

Το πρώτο επίσημο τεστ της ολοκαίνουργιας GP15 ολοκληρώθηκε στην πίστα της Sepang και οι αναβάτες των κόκκινων, Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, έφυγαν από την Μαλαισία ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

 

Με το τέλος του τεστ, ο ταχύτερος από τους δυο ήταν ο Andrea Iannone ο οποίος προσαρμόστηκε πιο γρήγορα στη νέα του μοτοσυκλέτα, αντίθετα ο Andrea Dovizioso θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να λύσει κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει στο φρενάρισμα.

 

Ο Iannone έκανε 1:59.722 το πρωί, όταν και φόρεσε το μαλακό ελαστικό, χρόνο που όμως σχεδόν επανέλαβε και το απόγευμα με τη σκληρή επιλογή γόμας: 1:59.722!

 

«Σίγουρα ήταν τρεις θετικές ημέρες. Ήρθαμε στην Μαλαισία με μια εντελώς καινούργια μοτοσυκλέτα, που δεν την είχαμε δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν και καταφέραμε να πάμε γρήγορα και χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας».

 

«Η GP15 βγήκε στην πίστα για πρώτη φορά την Δευτέρα και είμαι χαρούμενος με τη βελτίωση που είχαμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις, προσπαθώντας να βελτιωθούμε σε αίσθηση και στις στροφές. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά, αλλά είμαι χαρούμενος με την πρώτη μας επαφή με τη μοτοσυκλέτα».

 

Το πρωί, στη μόνη του έξοδο με το μαλακό ελαστικό, ο Andrea Dovizioso έκανε 2:00.468, χωρίς όμως να καταφέρει να κατεβάσει τον καλύτερό του χρόνο (2:00.250) που είχε κάνει τη δεύτερη ημέρα και μάλιστα με το σκληρό ελαστικό κι έτσι τερμάτισε στην ένατη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

«Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι μ’ αυτό το τεστ. Φέραμε μια εντελώς καινούργια μοτοσυκλέτα εδώ και ήμασταν γρήγοροι και ανταγωνιστικοί από την αρχή.      Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι διορθώθηκε το μεγάλο πρόβλημα που είχαμε με τις προηγούμενες μοτοσυκλέτες και τώρα πλέον στρίβει στις στροφές», σχολίασε ο Dovi.

 

«Τα παιδιά στο Ducati Corse έκαναν εξαιρετική δουλειά και δεν είχαμε προβλήματα αξιοπιστίας αυτές τις ημέρες. Τώρα μένει να μάθουμε καλύτερα την GP15. Είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη και πρέπει να δοκιμάσουμε μερικά τραβηγμένα set-up για να την καταλάβουμε καλύτερα».

 

«Αυτό όμως είναι φυσιολογικό όταν αλλάζεις τόσο τη μοτοσυκλέτα. Πάντα θα υπάρχουν καλά και κακά σημεία. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης αλλά χρειαζόμαστε χρόνο και οι μηχανικοί μας θα έχουν ένα σωρό δεδομένα να αναλύσουν πριν το επόμενο τεστ στο Qatar, στα μέσα Μαρτίου».

Επόμενο άρθρο »

Michelin2 Test: Έπεσε η αυλαία στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2: Οχτώ δέκατα κάτω ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα