• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin2 Test: Έπεσε η αυλαία στην Sepang
Marquez και Dovizioso οι πιο γρήγοροι με τα Michelin!
Νέα 26/02/2015 - 15:06

Ολοκληρώθηκε και η τέταρτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Sepang, μια ημέρα που ήταν αφιερωμένη στα ελαστικά της Michelin, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας.

 

Από τους πρώτους στην πίστα, ήταν οι Aoyama και Edwards, οι δοκιμαστές των Honda και Yamaha αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν οδηγήσει και στην Sepang1 με τα ελαστικά του Γάλλου κατασκευαστή.

 

Λίγο αργότερα, όλοι οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα για να αξιολογήσουν τα τρία μπροστινά και τα τέσσερα πίσω που έφερε η Michelin στην Μαλαισία.

 

Από τη στιγμή που η Bridgestone παραμένει η μονομάρκα στο Πρωτάθλημα, μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, οι χρόνοι δεν καταγράφηκαν επίσημα και απαγορεύτηκε στους αναβάτες να κάνουν την οποιαδήποτε επίσημη δήλωση.

 

Όπως πάντα όμως, υπήρξαν δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην πίστα της Sepang και κατέγραψαν όχι μόνο κάποιους (ανεπίσημους) χρόνους, αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις των αναβατών, ειδικά μετά τις αρκετές πτώσεις με πολλά χιλιόμετρα σήμερα (βλ. εδώ).

 

Για τα ελαστικά, οι περισσότεροι αναβάτες ήταν πολύ χαρούμενοι με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού, για το οποίο η Michelin είχε φέρει δυο προφίλ. Το ένα τύπου “V” για μεγαλύτερο πλάγιασμα στις στροφές και το άλλο πιο στρογγυλό για μεγαλύτερη ευστάθεια στα φρένα. Οι οδηγοί ψήφισαν υπέρ του δεύτερου.

 

Όσο για τους χρόνους, παραθέτουμε αυτούς που έδωσε στη δημοσιότητα το «αδελφό» site, gpone.com:

 

1. Marc Marquez και Andrea Dovizioso, 2'00.1

2. Jorge Lorenzo, 2'01.0

3. Valentino Rossi, 2'01.8

4. Dani Pedrosa and Pol Espargaró, 2'01.9

5. Andrea Iannone, 2'02.1

6. Cal Crutchlow, 2'02.4

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Έχουμε ξεκάθαρη κατεύθυνση!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2: Ικανοποίηση στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα