• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Έχουμε ξεκάθαρη κατεύθυνση!
Για το επόμενο τεστ στο Qatar
Νέα 26/02/2015 - 15:37

Ο Dani Pedrosa είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει μια πληθώρα ηλεκτρονικών ρυθμίσεων χτες, τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Sepang με τα ελαστικά της Bridgestone και δήλωσε ότι έχει, πια, ξεκάθαρη κατεύθυνση για το επόμενο τεστ στο Qatar.

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda πήρε την έβδομη θέση την Τετάρτη, με χρόνο στο 1:59.912 και ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο των δυο λεπτών.

 

«Σε γενικές γραμμές αυτό το δεύτερο τεστ πήγε καλά. Σήμερα (σ.σ.) δοκιμάσαμε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς στο set-up των ηλεκτρονικών και καταφέραμε να κάνουμε μερικά βήματα μπροστά», σχολίασε ο Pedrosa.

 

«Προφανώς και πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, αλλά το καλό είναι ότι είμαστε σίγουροι για το set-up που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και σε ποιούς τομείς πρέπει να βελτιωθούμε στο επόμενο τεστ».

 

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν έντονες και τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που βρήκαμε, ώστε να συνεχίσουμε να σημειώνουμε πρόοδο τόσο στο επόμενο τεστ, όσο και στους επόμενους αγώνες».

 

Ο Pedrosa ήταν ο μοναδικός - μαζί με τον Yonny Hernandez - που κατάφερε να ρίξει τον πρωινό του χρόνο, ενώ τερμάτισε στην έβδομη θέση και στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών ημερών.

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Θετικό ξεκίνημα

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin2 Test: Έπεσε η αυλαία στην Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα