• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Πολύ, πολύ χαρούμενος!
Με τα άλματα που έχει κάνει η Suzuki
Νέα 27/02/2015 - 12:04

Ο Aleix Espargaro της Suzuki δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη μεγάλη πρόοδο που έκανε η Suzuki στο δεύτερο τεστ της χρονιάς στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Ο Ισπανός αναβάτης έκανε τον καλύτερό του γύρο με χρόνο 2:00.275 και τερμάτισε στην πολύ καλή δέκατη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, με διαφορά μόλις 1,1δ από την κορυφή!

 

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Suzuki έκοψε ένα δευτερόλεπτο από τον προηγούμενο καλύτερο γύρο του στην Μαλαισία και μάλιστα - όπως δήλωσε - θα μπορούσε να πάει και καλύτερα, αν δεν έκανε μερικά λαθάκια στο γρήγορο γύρο του.

 

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Κάναμε πολλούς γύρους μέσα στη ζέστη, διότι τη δεύτερη ημέρα εκεί ήταν που δυσκολευτήκαμε μετά τους 50 γύρους. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος με τη βελτίωσή μας στο ρυθμό».

 

«Δεν έκανα ακόμα πιο γρήγορο γύρο, διότι με τα δυο μαλακά ελαστικά που μου έμειναν, έκανα μερικά λαθάκια. Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Δουλέψαμε πολύ στο set-up των ηλεκτρονικών και στις ρυθμίσεις του traction control, πράγματα που μας βοήθησαν να κατεβάσουμε κατά ένα δευτερόλεπτο το χρόνο μας».

 

«Επίσης δουλέψαμε και στην πρόσφυση στις εξόδους των στροφών, ενώ ήταν σημαντικό να δούμε και τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στις ζεστές συνθήκες, μιας και σε παρόμοιες συνθήκες θα γίνει ο αγώνας».

 

«Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά έχω αυτοπεποίθηση και γνωρίζω ότι είμαι σ’ ένα εργοστάσιο όπου πολλοί άνθρωποι εργάζονται σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

Επόμενο άρθρο »

Redding: Ήλπιζα να ήμουν...

« Προηγούμενο άρθρο

Το εσωτερικό της M1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα