• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Ήλπιζα να ήμουν...
... πιο κοντά στον Marc Marquez!
Νέα 27/02/2015 - 13:53

Ο αναβάτης της Marc VDS, Scott Redding, ήλπιζε ότι θα ήταν πιο κοντά στην κορυφή μετά το τέλος του δεύτερου επίσημου τεστ της χρονιάς στην πίστα Sepang. Ωστόσο ο Marc Marquez με τον γρήγορο γύρο του, άφησε τον Βρετανό αναβάτη 1,5δ μακριά από την πρώτη θέση.

 

Ο Redding είχε προσωρινά μειώσει την απόσταση που τον χώριζε από την πρώτη θέση σε κάτω από ένα δευτερόλεπτο και γι’ αυτό απογοητεύτηκε όταν η τελική του διαφορά ανέβηκε πάνω από το όριο αυτό.

 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος που η διαφορά μου από την κορυφή αυξήθηκε την τελευταία ημέρα. Την Τρίτη ήμασταν κάτω από ένα δευτερόλεπτο, αλλά την Τετάρτη αυξήθηκε στο 1,5δ», σχολίασε ο Redding.

 

«Στα θετικά ήταν ότι έμαθα πολλά για τη μοτοσυκλέτα και το στυλ μου, ειδικά στα φρένα και στην είσοδο της στροφής, ενώ και οι χρόνοι μου ήταν σταθεροί στο όριο των δυο λεπτών».

 

«Δεν είχα καλή πρόσφυση στην έξοδο των αργών στροφών, ένιωθα όμως καλά στις γρήγορες. Παρ’ όλα αυτά, καθώς έβγαινα από την τελευταία στροφή της πίστας έχασα λίγο χρόνο, καθώς δυσκολεύτηκα να βρω πρόσφυση».

 

«Ο στόχος μου γι’ αυτό το τεστ ήταν να κάνω ένα 2:00.4 και το έχασα για μερικά δέκατα. Είμαι όμως χαρούμενος γι’ αυτά που πετύχαμε αυτές τις ημέρες», πρόσθεσε ο Scott Redding.

Επόμενο άρθρο »

Smith: Είμαστε κοντά!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Πολύ, πολύ χαρούμενος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα