• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Είμαστε κοντά!
Στον τίτλο του καλύτερου δορυφορικού αναβάτη
Νέα 27/02/2015 - 15:08

Ο Bradley Smith είχε μια πολύ δυνατή παρουσία στο πρόσφατο τεστ της Μαλαισίας κι έφτασε κοντά στον Cal Crutchlow που ήταν και ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης στο διάστημα των τριών ημερών.

 

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 έκανε 1:59.833 την τελευταία ημέρα και πήρε την έκτη θέση, την ίδια δηλαδή που πήρε και στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών ημερών. Ο Crutchlow είχε κάνει 1:59.658.

 

«Η τελευταία ημέρα μου πήγε καλά, ειδικά μιας και κατάφερα να τερματίσω μέσα στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα κι εγώ δοκιμάσαμε ό,τι ήταν προγραμματισμένο ήδη από την Τρίτη, όμως είχαμε κάτι λίγα να κάνουμε την Τετάρτη με τα ηλεκτρονικά και τον συμπλέκτη».

 

«Δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές ιδέες, με τις δυο από αυτές να αποτελούν σίγουρα καλές λύσεις. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σ’ έναν αγώνα. Είμαι χαρούμενος που έκανα το 1:59, που ήταν και προσωπικός μου στόχος για το τεστ».

 

«Η μοτοσυκλέτα έχει ένα καλό βασικό set-up. Το επόμενο τεστ είναι στο Qatar κι εκεί θα δούμε αν αυτό το set-up θα δουλέψει σε μια εντελώς διαφορετική πίστα. Ήταν ένα καλό τεστ και είμαστε κοντά στο να γίνουμε ο καλύτερος δορυφορικός οδηγός, αν και ο Cal ήταν λίγο πιο γρήγορος».

 

«Είμαι όμως χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε εδώ και με το γεγονός ότι ήμουν ανταγωνιστικός σ’ αυτή την πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Νότης Παπαπαύλου στο Ισπανικό Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Redding: Ήλπιζα να ήμουν...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα