• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν ανησυχεί ο Pedrosa
Για την απόδοσή του στην Sepang2
Νέα 02/03/2015 - 16:52

Μετά την επιβλητική του παρουσία στην Sepang1, ο Dani Pedrosa πέρασε το δεύτερο τεστ στην Μαλαισία δουλεύοντας κυρίως στο κινητήρα της Honda, σημειώνοντας μόλις τον έβδομο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Ο ίδιος πάντως δεν φάνηκε να ανησυχεί από το χρόνο του, μη δίνοντας βάση στις υπόνοιες ότι δεν μπορούσε να κάνει ένα γρήγορο γύρο στην καυτή πίστα της Μαλαισίας, υπογραμμίζοντας ότι ο σκοπός των τεστ δεν είναι αυτός, αλλά να μπορέσει να βελτιωθεί ο αναβάτης και η μοτοσυκλέτα σε τομείς που «πονάνε».

 

«Κάναμε καλή δουλειά», σχολίασε ο Dani Pedrosa. «Δοκιμάσαμε πολλά στον κινητήρα κι έτσι όλα είναι κάπως συγκεχυμένα τώρα. Δεν είχαμε την ευκαιρία μέχρι τώρα να τα βάλουμε κάτω, αλλά στο τέλος ο ρυθμός μας ήταν καλός σε κάθε έξοδο. Γυρίζαμε  με καλό ρυθμό κι έμαθα ακόμα καλύτερα τη μοτοσυκλέτα μου μετά από τις τρεις ημέρες κι έτσι σε γενικές γραμμές βελτιωθήκαμε σε σχέση με την πρώτη ημέρα».

 

Μετά από έξι ημέρες παρουσίας στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, οι ομάδες και οι αναβάτες έφτασαν σ’ ένα σημείο που περαιτέρω έξοδοι στην ίδια πίστα άρχιζαν να μην τους προσφέρουν και τίποτα παραπάνω. Το κλειδί για τον Pedrosa είναι να πάρει ό,τι έμαθε και να το εφαρμόσει στην επόμενη πίστα, αυτή του Qatar, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε καλό σημείο λίγο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

«Νομίζω ότι πλέον είμαστε στο σημείο που πρέπει να αλλάξουμε πίστα και να δούμε πως έχουν τα πράγματα σε άλλο μέρος. Επίσης θέλω να βελτιώσω λίγο τα πράγματα με τα οποία δεν είμαι χαρούμενος. Πρέπει να βελτιωθούμε μπαίνοντας στις στροφές και ειδικά όταν βγαίνουμε. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα κι έτσι ελπίζω ότι στους πρώτους Γύρους θα είμαστε σε θέση να βελτιώνουμε ακόμα τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Μερικά πρώτα συμπεράσματα (Μέρος 1)

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Είναι φανταστική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα