• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εργασίες στο Misano
Ασφαλτοστρώνεται εξ ολοκλήρου η πίστα
Νέα 05/03/2015 - 16:04

Η πίστα του Misano ασφαλτοστρώνεται από την αρχή, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν.   

 

Οι εργασίες, που απαιτούν 5,000 τόνους άσφαλτο, επιβλέπονται από την Dromo και - καιρού επιτρέποντος - θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Μαρτίου.

 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η Dromo υπόσχεται ότι η πίστα θα είναι πιο γρήγορη και πιο ασφαλής.

 

«Η Misano World Circuit αποδέχτηκε το αίτημα του MotoGP για βελτιωμένη ασφάλεια», σχολίασε ο Franco Uncini, υπεύθυνος ασφαλείας στα GP της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

 

«Οι ιδιοκτήτες της πίστας συμφωνούν πάντα με τα αιτήματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIM), κάτι που ξεκάθαρα δείχνει ότι προσπαθούν πάντα να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας της πίστας».

 

«Βελτιώνοντας την ασφάλεια, βελτιώνεις και την απόδοση και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον του κοινού για το GP του Misano, που πάντα φιλοξενεί πολλούς οπαδούς. Άλλωστε και φέτος περιμένουμε να είναι γεμάτο».

 

Η πίστα του Misano είναι το «σπίτι» του Valentino Rossi, ο οποίος πέρυσι κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου εκεί, για πρώτη φορά μετά το 2009!

 

Στα ελεύθερα πάντως είχαμε πάρα πολλές πτώσεις στην εν λόγω πίστα και αυτό οπωσδήποτε έπαιξε ρόλο στην απόφαση να ασφαλτοστρωθεί εκ νέου το Misano.

Επόμενο άρθρο »

O Petrucci συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

« Προηγούμενο άρθρο

7 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ανακρίνουν τον MARQUEZ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα