• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Petrucci συνεχίζει να εντυπωσιάζει!
Γρήγορος ο Hernandez, αλλά πρέπει να αναρρώσει
Νέα 05/03/2015 - 17:04

Το νέο απόκτημα της Pramac Racing, Danilo Petrucci, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην ομάδα της Pramac Racing.

 

Ο Ιταλός – οδηγώντας την Ducati GP14,1 – κατάφερε να τερματίσει στη δωδέκατη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων στην Sepang2, κάνοντας χρόνο μόλις οχτώ δέκατα πάνω από το χρόνο της καλύτερης Ducati, αυτής του Andrea Iannone (GP15).

 

«Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο, είναι η σταθερή βελτίωση του Danilo, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της μοτοσυκλέτας», σχολίασε ο Francesco Guidotti, Team Manager της Pramac.

 

«Μια διαδικασία που βελτιώνεται συνεχώς κι εξελίσσεται ημέρα με την ημέρα, σύμφωνα με τις προσδοκίες μας και με το πρόγραμμά που έχουμε σχεδιάσει. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, μόνο θετικές ενδείξεις».

 

«Το επίπεδο που έχει ήδη φτάσει είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Μετά τα δυο πρώτα τεστ της Sepang, οι γνώσεις που έχει αποκομίσει και η πρώτη του επαφή με τη μοτοσυκλέτα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

 

Μιλώντας για τον επόμενο στόχο της ομάδας στο τρίτο κατά σειρά τεστ στην πίστα Losail του Qatar, ο Guidotti πρόσθεσε: «Έχουμε μόνο ένα στόχο: να ρίξουμε το βάρος στο ρυθμό αγώνα. Στο Qatar η απόδοση θα έχει δευτερεύουσα σημασία και θα δουλέψουμε στο ρυθμό αγώνα».

 

Στην Sepang2 είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Yonny Hernandez μέσα στην πίστα, με τον Κολομβιανό να είχε χάσει το πρώτο ραντεβού στην Μαλαισία εξαιτίας τραυματισμού. Ο Κολομβιανός ήταν μια θέση πίσω από τον Petrucci, πάνω στην GP14,2.

 

«Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, καθώς δεν ήταν ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του».

 

«Σε γενικές γραμμές ήταν γρήγορος, αλλά ήταν επίσης ξεκάθαρο ότι απείχε αρκετά από το να είναι στην ιδανική κατάσταση, μετά από τρεις μήνες απουσίας από τις πίστες. Περιμένουμε να ανεβάσει στροφές στο Qatar», εξήγησε ο Guidotti.

Επόμενο άρθρο »

Marquez και Pedrosa μιλούν για την GP15!

« Προηγούμενο άρθρο

Εργασίες στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα