• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez και Pedrosa μιλούν για την GP15!
«Βλέποντάς την στην πίστα, ήταν πολύ γρήγορη στην ευθεία»
Νέα 05/03/2015 - 17:22

Μετά το τέλος και του δεύτερου τεστ στην πίστα της Sepang, οι αναβάτες της εργοστασιακής Ducati, Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη νέα Desmosedici GP15.

 

Η ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα των κόκκινων στρίβει καλύτερα – έχοντας λύσει το χρόνιο πρόβλημα της υποστροφής – και εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη στους αναβάτες της, σε σχέση με την GP14 που αντικατέστησε.

 

Για τους υπόλοιπους ανθρώπους του paddock, η νέα μοτοσυκλέτα αυτή σηματοδοτεί την αλλαγή στις τύχες της Ducati και μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι οι κόκκινοι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί το 2015.

 

Πριν από μερικές ημέρες μεταφέραμε τα σχόλια του Valentino Rossi, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να θεωρεί άδικο (πλέον) τον κανονισμό που δίνει ένα έξτρα μαλακό ελαστικό στα μη ανταγωνιστικά εργοστάσια. Το σκεπτικό του είναι απλό: Η Ducati δεν είναι πια μη ανταγωνιστική!

 

Την ίδια γνώμη συμμερίζεται και ο Dani Pedrosa, υπογραμμίζοντας ότι η πιο μαλακή επιλογή δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους κόκκινους. Ο Ισπανός πάντως ήταν ξεκάθαρα εντυπωσιασμένος με την τελική ταχύτητα της Ducati.

 

«Δεν την ακολούθησα, αλλά δείχνει να είναι πολύ γρήγορη», σχολίασε ο Pedrosa. «Οι χρόνοι ήταν καλοί κι επίσης στις κατατακτήριες θα τα πάνε καλά, κάνοντας χρήση του πιο μαλακού ελαστικού. Βλέποντάς την όμως μέσα στην πίστα, η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ γρήγορη στην ευθεία».

 

Για τον Marc Marquez η απόδοση της Ducati δεν έκρυβε εκπλήξεις, ενώ συνέχισε συνιστώντας υπομονή τονίζοντας ότι οι πραγματικές δυνατότητες της GP15 δεν θα φανούν παρά μόνον μετά το Γύρο στο Qatar.

 

«Στο τεστ της Μαλαισίας όλοι ήταν πολύ κοντά. Μετά από έξι ημέρες, αυτό είναι κάπως λογικό. Πρέπει να περιμένουμε. Και στο Qatar θα είμαστε κοντά, διότι θα έχει προηγηθεί το τεστ εκεί».

 

«Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τους αγώνες στο Τέξας, στην Αργεντινή και στην Jerez για να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται όλοι».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η Ducati με Bayliss και στην Ταϋλάνδη!

« Προηγούμενο άρθρο

O Petrucci συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα