• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα χρώματα της Aprilia!
Παρουσιάστηκε η εργοστασιακή ομάδα στο MotoGP!
Νέα 06/03/2015 - 09:56

Η Aprilia - που επίσπευσε την επιστροφή της στο MotoGP - παρουσίασε σήμερα τα νέα χρώματα της μοτοσυκλέτας της.

 

Οι Marco Melandri και Alvaro Bautista θα οδηγούν μια αναβαθμισμένη ART φέτος, την RS-GP, που διαθέτει ήδη πνευματικές βαλβίδες ενώ υπάρχει η πρόβλεψη για seamless κιβώτιο μέσα στη σεζόν.

 

Στο κόκκινο και μαύρο - τα χρώματα που είχε η μοτοσυκλέτα του εργοστασίου στα πρόσφατα τεστ της Μαλαισίας - προστέθηκε και το έντονο ασημί, θυμίζοντας η αλήθεια είναι τη μοτοσυκλέτα της από τα SBK.

 

Παράλληλα αφαιρέθηκε το logo του κατασκευαστή από τα φέρινγκ, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι περιμένουν να ανακοινώσουν έναν βασικό χορηγό.

 

«Ήμασταν ήδη στην πίστα για τις πρώτες δοκιμές της καινούργιας αυτής περιπέτειας που ξεκινά σήμερα», ξεκίνησε να λέει ο Romano Albesiano, ο επικεφαλής στην Aprilia Racing.

 

«Επιλέξαμε να επισπεύσουμε την επιστροφή μας και αυτό επειδή πιστεύουμε ότι αυτή είναι η λύση. Σαφώς είναι και αυτή με το μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά είναι συγχρόνως και η καλύτερη για να γίνεις ανταγωνιστικός το γρηγορότερο».

 

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την πίεση και να περιμέναμε μέχρι του χρόνου, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελε η Aprilia. Όσον αφορά στην εξέλιξη, ξεκινάμε με μια δυνατή βάση, που είναι το αποτέλεσμα της νικηφόρας εμπειρίας μας στα SBK και με την ART».

 

«Για μας η φετινή σεζόν θα είναι χρονιά δοκιμών κι εξέλιξης, ενώ υπό μια έννοια θα είναι ακόμα και χρονιά θυσιών. Κοιτάμε όμως στο μέλλον, στο 2016 όταν θα έχουμε μια πραγματικά πρωτότυπη μοτοσυκλέτα στις πίστες».

 

«Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμαι τις δυσκολίες αυτής της προσπάθειας, ωστόσο έχουμε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία στα χέρια μας για να πετύχουμε: μια πολύ καλή τεχνολογική πλατφόρμα, ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τμήμα κι έναν συνεργάτη να μας υποστηρίζει σ’ αυτή την καινούργια πρόκληση».

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της νέας GSX-RR!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez και Pedrosa μιλούν για την GP15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα