• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia στηρίζει (ακόμα) τον Melandri
Τον θέλουμε γιατί μπορεί να μας βοηθήσει στην εξέλιξη
Νέα 07/03/2015 - 17:57

Στο πρόσφατο (δεύτερο) τεστ της Sepang, ο Marco Melandri πέρασε ακόμα ένα εφιαλτικό τριήμερο, με τον Ιταλό άσο να τερματίζει στην τελευταία θέση και πάνω από τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο.

 

Την ώρα που ο Alvaro Bautista έγραφε χρόνους ικανούς να τον ανεβάσουν στη μέση περίπου της λίστας με τους χρόνους, ο Melandri ήταν δυο δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του, κάτι που αποδεικνύει ότι η Aprilia είναι ικανή για παραπάνω.

 

Το ταλέντο του Marco Melandri δεν νομίζουμε να αμφισβητείται και είναι βέβαιο ότι αν παρέμενε τελικά στα SBK θα ξεκινούσε τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο.

 

Για τον Romano Albesiano, τον επικεφαλής του Αγωνιστικού της Aprilia, κλειδί για την μεταμόρφωση του Melandri θα είναι η εμπιστοσύνη.

 

«Είναι θέμα εμπιστοσύνης στη μοτοσυκλέτα για τον Marco. Προσπαθούμε να τον κάνουμε να χτίσει εμπιστοσύνη και θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό».

 

«Τον θέλουμε, διότι ξέρουμε ότι μπορεί να είναι γρήγορος και να μας βοηθήσει να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα. Η μοτοσυκλέτα έχει καλή ισορροπία και βελτιωνόμαστε, ενώ και ο ρυθμός μας δείχνει αρκετά καλός».

 

Ήδη από το πρώτο τεστ στην Sepang είχαν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φήμες ότι η Aprilia ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Melandri με τον Jordi Torres που αγωνίζεται στα SBK.

 

Μετά το δεύτερο τεστ αυτές οι φήμες πολλαπλασιάστηκαν, ωστόσο ο Albesiano ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του: «Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τον Marco που έχει τα εφόδια για να πάει καλά στο MotoGP».

 

«Αξιολογούμε το που ακριβώς θα πρέπει να βελτιωθούμε και ξέρουμε ότι σ’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας. Ελπίζουμε να είμαστε ήδη έτοιμοι μέχρι τον πρώτο αγώνα στο Qatar», πρόσθεσε ο Albesiano.

 

Μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο του Jordi Torres στο Phillip Island για το Πρωτάθλημα των SBK, ο Ισπανός θα είναι σίγουρα απρόθυμος να αφήσει μια δυνατή μοτοσυκλέτα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει, για να έρθει στο MotoGP και να είναι στις τελευταίες θέσεις.

 

Για την ώρα λοιπόν, όλα δείχνουν ότι ο Melandri και η Aprilia θα πρέπει να βρουν από κοινού τη λύση για να βελτιωθούν. Οπωσδήποτε οι πρώτοι αγώνες θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για το πόσο είναι διατεθειμένες οι δυο πλευρές να μείνουν μαζί.  

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Δύσκολη πρόκληση!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: A.Espargaro και Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα