• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιούς να προσέξουμε φέτος (Μέρος 3ο)
Ένα κείμενο του Mat Oxley
Νέα 11/03/2015 - 12:57

Ο Mat Oxley γράφει αποκλειστικά για το motograndprix.gr και - λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν - εστιάζει την προσοχή του στους αναβάτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε τη νέα σεζόν.

 

Andrea Dovizioso, Ducati

O Dovi έχει καταφέρει να πάρει μόνο μια νίκη σε εφτά σεζόν στο MotoGP, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν έχει καμία ελπίδα και φέτος; Όχι. Ο Ιταλός δουλεύει καταπληκτικά με την Ducati, βοηθώντας τους κόκκινους στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην κορυφή. Είναι θα λέγαμε ο Ιταλός Eddie Lawson, αγωνίζεται κυρίως με το μυαλό του και αυτό σημαίνει ότι είναι ένας εξαιρετικός αναβάτης εξέλιξης. Αν η GP15 κάνει αυτό που υποτίθεται ότι θέλουν να κάνει, τότε μπορεί να είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν.

 

Aleix Espargaro, Suzuki

Ακόμα και ο ίδιος ο Espargaro γνώριζε, τη στιγμή που υπέγραφε το συμβόλαιό του, ότι φέτος θα ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Suzuki. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι κάθε φορά που χάνει δέκατα από τους πρώτους, δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε ότι δεν δίνει το 100%. Το εργοστάσιο έχει ανηφορικό δρόμο μπροστά του, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το MotoGP. Τα μεγαλύτερά τους προβλήματα μέχρι τώρα, είναι η έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω λάστιχο και η ιπποδύναμη.

 

Maverick Vinales, Suzuki

Όταν έχεις το όνομα ενός ήρωα από ένα στρατιωτικό blockbuster του Hollywood, τότε θα πρέπει να σπέρνεις φόβο στο πέρασμά σου! Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνει ο Maverick! Ο rookie στη μεγάλη κατηγορία μπορεί να μην είναι ο νέος Marquez, ωστόσο δεν απέχει και πολύ. Ο ρυθμός του στην εξαιρετικά μικροκαμωμένη Suzuki είναι εκπληκτικός. Τα αντίπαλα εργοστάσια έχουν ήδη αρχίσει να ζηλεύουν.

 

Cal Crutchlow, CWM Honda

Φέτος είναι μια μεγάλη χρονιά για τον Crutchlow, διότι μετά το 2014 θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να είναι κοντά στους πρώτους, όπως έκανε όταν ήταν στην Yamaha. Ο πρώην Πρωταθλητής στην κατηγορία Supersport έχει δυναμική πάνω στη μοτοσυκλέτα, πράγμα απαραίτητο για να την χαλιναγωγήσει a la Marquez!

 

Scott Redding, Estrella Galicia Honda

Ο Redding δεν είναι Marquez, αλλά το HRC πιστεύει ότι είναι αρκετά καλός για την εργοστασιακή RC213V. Τώρα είναι η σειρά του να αποδείξει ότι το αξίζει. Όπως και ο Crutchlow, ο Redding είναι ένας επιθετικός αναβάτης που δεν φοβάται να ρισκάρει.

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Με την 1η RS-GP το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Λίγο πριν το τεστ στο Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα