• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Φέτος έχουμε την ευκαιρία!
Να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα
Νέα 12/03/2015 - 09:58

Ο Jorge Lorenzo έφυγε από την Μαλαισία πριν από περίπου δυο εβδομάδες, έχοντας πετύχει προσωπικό ρεκόρ στην πίστα της Sepang, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ο Ισπανός αναβάτης της Movistar Yamaha μίλησε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος για τις ελπίδες του τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

«Το τεστ πήγε πολύ καλά, κάναμε καλή δουλειά και είμαι σε καλύτερη κατάσταση φέτος μιας και δεν χρειάστηκε να μπω στο χειρουργείο το χειμώνα. Η Yamaha κι εγώ κάναμε καλό φινάλε πέρυσι, ωστόσο παρά το ότι σημειώσαμε πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα, το φαβορί παραμένει η Honda και ο Marquez».

 

«Στην Sepang δεν είχαμε μεγάλη διαφορά και σε πίστες όπως το Assen, το Mugello και το Phillip Island, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχω καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα με όλες τις αλλαγές που κάναμε και παρά το ότι δεν ήμουν ο πιο γρήγορος στην Μαλαισία, έχω πάρα πολλές ελπίδες για τη φετινή μοτοσυκλέτα».

 

Το φετινό Πρωτάθλημα ωστόσο, χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερα δυνατές μοτοσυκλέτες που θα ξεκινήσουν από το σχηματισμό εκκίνησης. Ο Jorge Lorenzo γνωρίζει καλά ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίπλοκα, ειδικά με τη διαφαινόμενη αγωνιστική άνοδο της Ducati με την GP15.

 

«Οι ανταγωνιστές μας δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, ειδικά η Honda αλλά και η Ducati που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Δεν ξεκινάμε τη σεζόν ως το φαβορί κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ξεκινήσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται και να παλεύουμε για το πρώτο σκαλί του βάθρου».

 

«Πέρυσι ήμουν ο αναβάτης με τους περισσότερους βαθμούς από την Γερμανία ως την Valencia και τελείωσα το Πρωτάθλημα με δυνατό τρόπο. Αν ξεκινήσουμε στο ίδιο επίπεδο, ή δυνατότεροι, τότε σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τον Τίτλο». 

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Pramac Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Με την 1η RS-GP το 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα