• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Στο ίδιο δευτερόλεπτο» ο Redding
Ο στόχος για το τεστ στο Qatar
Νέα 13/03/2015 - 12:13

Το τεστ στο Qatar που ξεκινά αύριο, θα δώσει πολύ περισσότερες απαντήσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λέει ο αναβάτης της Marc VDS, Scott Redding.

 

Ο 22χρονος Βρετανός, που ήταν 16ος και 1,6δ πίσω από τον Marquez μετά τα δυο τεστ στην Μαλαισία, παρουσιάζεται βέβαιος για τον εαυτό του και θεωρεί ότι μπορεί να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή.

 

«Οι συνθήκες στην Μαλαισία μας περιόρισαν, διότι άλλαζαν καθώς ο υδράργυρος ανέβαινε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι ήταν δύσκολο να κρίνεις την πρόοδο από το χρόνο σου, διότι οι συνθήκες ήταν η μεγαλύτερη μεταβλητή και όχι το set-up ή το στυλ μου», σχολίασε.

 

«Στο Qatar οι συνθήκες θα είναι σχετικά σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ή καλύτερα της νύχτας καθώς οι δοκιμές θα γίνουν υπό το φως των προβολέων. Έτσι, ο χρόνος μας εκεί θα δείξει αν οι αλλαγές στο set-up ή στο στυλ μου βοήθησαν ή όχι».

 

«Φυσικά το Qatar είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα από την Sepang κι έτσι θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές στο στήσιμο, κάτι που δίνει στον αρχιμηχανικό μου - τον Chris Pike - την ευκαιρία να μάθει ακόμα καλύτερα τη μοτοσυκλέτα».

 

«Από την πλευρά μου πρέπει να δουλέψω λίγο ακόμα το στυλ μου, αν θέλω να πάρω το μέγιστο από τη μοτοσυκλέτα μου. Ανυπομονώ για τις δοκιμές και δεν ανησυχώ για τους χρόνους, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν».

 

Το στόχο του ενός δευτερολέπτου από την κορυφή έθεσε ο διευθυντής της ομάδας Michael Bartholemy. Οι δοκιμές ξεκινούν αύριο Σάββατο και ολοκληρώνονται την Δευτέρα.

Επόμενο άρθρο »

Giugliano: Τιμή μου να με αντικαθιστά ο Bayliss!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Περήφανος που είμαι στην Pramac!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα