• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Μαθαίνουμε όλο και καλύτερα την GP15!
Dovi: Πολύ θετική ημέρα για εμάς!
Νέα 15/03/2015 - 00:14

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν οι δοκιμές στο Qatar για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati! Στο μεγαλύτερο διάστημα της πρώτης ημέρας δοκιμών, τόσο ο Andrea Iannone όσο και ο Andrea Dovizioso βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις και στο τέλος κατάφεραν να κάνουν το 1-2!

 

Ο Iannone βγήκε στην πίστα περίπου στις έξι το απόγευμα - το τεστ ξεκίνησε σήμερα στις 15:00 ώρα Ελλάδας - και αμέσως ξεκίνησε να δοκιμάζει την GP15. Ολοκλήρωσε 50 γύρους και στον 30ο του έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας: 1.55.265!

 

«Σίγουρα ήταν μια θετική πρώτη ημέρα και μαθαίνουμε όλο και καλύτερα την GP15 και τις αντιδράσεις της. Σήμερα ολοκληρώσαμε το προγραμματισμό που είχαμε σχεδιάσει. Πλέον οι μηχανικοί θα έχουν ακόμα περισσότερα δεδομένα για να αξιολογήσουν την κατάσταση. Είμαι χαρούμενος γιατί σε κάθε έξοδο ήμουν βελτιωμένος».

 

Ο Dovizioso ήταν ο δεύτερος αναβάτης που βγήκε στην πίστα, μετά τον δοκιμαστή της κόκκινης ομάδας, τον Michele Pirro. Ο Dovi έκανε πρώτα μερικούς γύρους με την GP14,3 και στη συνέχεια ανέβηκε στην GP15, με τον καλύτερο χρόνο του να είναι στο 1:55.363.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι από την αρχή ήμασταν γρήγοροι και αυτό είναι πάντα σημαντικό. Σίγουρα έχουμε πολλή δουλειά, καθώς πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα σε κάποιους τομείς πριν τον αγώνα, αλλά είμαι χαρούμενος με το βασικό set-up που πετύχαμε».


«Αύριο θα κάνουμε μερικά πολύ σημαντικά τεστ για να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα την καινούργια μας μοτοσυκλέτα, αλλά όπως είπα σήμερα ήταν μια πολύθετική ημέρα για εμάς», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Dovizioso, ο οποίος έχει καινούργια φόρμα για το τεστ στο Qatar (φωτό 3). 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καλή αίσθηση για 1η ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν ρίσκαρε ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα