• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Καλή αίσθηση για 1η ημέρα!
Φέτος οι μάχες στο Πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολες
Νέα 15/03/2015 - 00:55

Η πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα του Qatar δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Valentino Rossi, καθώς ο θρυλικός αναβάτης είχε μια πτώση - ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί - μόλις στον τρίτο του γύρο στην πίστα.

 

Ο Ιταλός εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε την «περίεργη» (όπως την χαρακτήρισε ο Massimo Meregalli) πτώση στην Κ8, με αποτέλεσμα να του κοστίσει το ένα από τα τρία σετ ελαστικών που είχε στη διάθεσή του για σήμερα.

 

Ως εκ τούτου ο Rossi δεν επιχείρησε να «επιτεθεί» στο χρονόμετρο στο τέλος, μένοντας στην όγδοη θέση πίσω από τον Cal Crutchlow, με καλύτερο χρόνο στο 1:55.938δ.

 

«Δεν τα πήγαμε και τόσο άσχημα. Είχα αρκετά καλό ρυθμό, δουλέψαμε λίγο στη μοτοσυκλέτα και βελτιώσαμε τις ρυθμίσεις. Δυστυχώς είχα την πτώση στην αρχή κι έτσι έπρεπε να συνεχίσω την ημέρα με μόνο δυο σετ ελαστικών».

 

«Γι’ αυτό και δεν έκανα επίθεση στο χρόνο στο τέλος. Η αίσθησή μου είναι αρκετά καλή για πρώτη ημέρα και όλα δείχνουν ότι οι φετινές μάχες θα είναι πολύ δύσκολες, διότι όλοι οι αναβάτες και οι μοτοσυκλέτες είναι πολύ δυνατοί».

 

«Αύριο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στη μοτοσυκλέτα. Δεν έχουμε πολλά να δοκιμάσουμε, αλλά θα ρίξουμε το βάρος στην ισορροπία της μοτοσυκλέτας και θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε χρόνο».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Μείναμε στο σχέδιό μας

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Μαθαίνουμε όλο και καλύτερα την GP15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα