• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Απογοητευτική ημέρα!
Παρά το ότι και σήμερα ήταν ο κορυφαίος δορυφορικός
Νέα 16/03/2015 - 01:05

Ένα μικρό lowside χάλασε τα σχέδια του Cal Crutchlow σήμερα, δεύτερη ημέρα των δοκιμών στo Qatar, με τον Βρετανό - παρά το ότι και σήμερα ήταν ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης - να δηλώνει περισσότερο απογοητευμένος.

 

«Έκανα ένα λάθος στη δεύτερη στροφή κι έπεσα. Ήταν εξ ολοκλήρου δικό μου το λάθος. Φρέναρα λίγο πιο αργά, μπήκα στο βρώμικο σημείο της πίστας κι έπεσα, χάνοντας χρόνο, περισσότερους γύρους κι ένα σετ ελαστικών», σχολίασε ο Crutchlow για την πτώση του.

 

Παρά το γεγονός αυτό, ο Cal Crutchlow της CWM LCR Honda δεν τραυματίστηκε και ο σκληροτράχηλος αναβάτης συνέχισε τις προσπάθειές του, που επιβραβεύτηκαν με το 1:55.624.

 

«Ήταν μια περισσότερο απογοητευτική ημέρα σήμερα, κυρίως γιατί δυσκολευόμασταν να στρίψουμε τη μοτοσυκλέτα λίγο. Σε γενικές γραμμές δεν έπαιρνα ρίσκα κι ένιωθα άνετα και σίγουρος πάνω στη μοτοσυκλέτα, μέχρι που έκανα το λάθος».

 

«Εξαιτίας αυτού θα περιμένουμε μέχρι αύριο για την προσομοίωση. Είμαι όμως χαρούμενος με το γρήγορο γύρο μου, παρά το ότι έκανα μερικά λαθάκια. Οπωσδήποτε έχουμε περιθώριο για βελτίωση και γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν βάλαμε το μαλακό ελαστικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δύσκολη ημέρα για εμένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα