• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez μιλά για την GP15
Ξέρω καλά ποιοι είναι οι αντίπαλοί μου!
Νέα 16/03/2015 - 12:39

Το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στις δοκιμές του Qatar που ολοκληρώνονται σήμερα, είναι η εκπληκτική απόδοση των GP15 που έχουν κάνει τους καλύτερους χρόνους και τις δυο προηγούμενες ημέρες.

 

Το Ιταλικό εργοστάσιο έχει - για την ώρα - πρόσβαση στο πιο μαλακό ελαστικό που είναι διαθέσιμο για τις OPEN μοτοσυκλέτες, μιας και οι κόκκινοι δεν είχαν καταφέρει να πάρουν νίκη στο στεγνό, πριν το 2013.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δυο αναβατών της ομάδας, δεν έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου το μαλακό ελαστικό για να γράψουν τους φοβερούς αυτούς χρόνους στην πίστα Losail! Ο Marc Marquez πιστεύει ότι ξέρει το λόγο:

 

«Θεωρώ ότι δεν χρησιμοποιούν την πιο μαλακή επιλογή για να μην προκαλέσουν πανικό και αυτό επειδή σε μια τέτοια περίπτωση οι χρόνοι τους θα έπεφταν κατά ένα δευτερόλεπτο περίπου!»

 

Η Ducati θα πάψει να έχει πρόσβαση στο πιο μαλακό ελαστικό, αν καταφέρει φέτος να πάρει τρεις νίκες στο στεγνό, κάτι που φυσικά θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο Πρωτάθλημα. Σ’ αυτό συμφωνεί και ο Marquez.

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι αντίπαλοί μας για το Πρωτάθλημα είναι οι Yamaha και ο Dani. Σε κάποιο σημείο θα είναι και η Ducati εκεί μπροστά, αλλά έχουν αυτό το αρνητικό ότι θα χάσουν κάποιο από τα πλεονεκτήματά τους αν πάρουν καλά αποτελέσματα. Ξέρω καλά ποιοί είναι οι αντίπαλοί μου και ποιούς πρέπει να προσέχω».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test: Πρόωρο τέλος;

« Προηγούμενο άρθρο

Βήματα εμπρός για τον Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα