• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα είναι καλή η φετινή σεζόν!
Το νέο κιβώτιο θα μας βοηθήσει στο φρενάρισμα
Νέα 17/03/2015 - 09:42

Όπως και οι αντίπαλοί του, έτσι και ο Valentino Rossi ήταν φανερά απογοητευμένος με το γεγονός ότι χάθηκε η τρίτη ημέρα των δοκιμών στο Qatar, εξαιτίας της βροχής.

 

Παρά ταύτα, ο Ιταλός θρύλος είναι έτοιμος να ξεκινήσει την 20η του σεζόν στα GP, στα τέλη αυτού του μήνα.

 

«Ήταν κρίμα πραγματικά που δεν καταφέραμε να οδηγήσουμε την τελευταία ημέρα, που ήταν πολύ σημαντική γιατί θέλαμε να φτιάξουμε κάτι τελευταία πράγματα και να ετοιμαστούμε για τον αγώνα».

 

«Δυστυχώς η βροχή δεν μας το επέτρεψε. Ωστόσο συνολικά είναι θετικός ο απολογισμός από τα τεστ».

 

Σίγουρα τα τεστ μας δίνουν κάποιες ενδείξεις, ωστόσο ο αγώνας είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία και αυτό το γνωρίζει καλά ο Valentino Rossi, ο οποίος στα 36 του χρόνια - ο γηραιότερος αναβάτης στο grid - έχει την ευκαιρία να πάρει τον δέκατο Τίτλο του φέτος!

 

«Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα είναι μια καλή σεζόν η φετινή. Είναι πολλοί οι αναβάτες που είναι γρήγοροι και κοντά. Για να μείνουμε μπροστά πρέπει να δώσουμε το 100%».

 

«Το νέο κιβώτιο θα μας βοηθήσει. Δουλεύει καλά και θα μας βοηθήσει στο φρενάρισμα. Δεν μιλάμε για ένα τεράστιο πλεονέκτημα, παραμένει όμως ένα πλεονέκτημα», πρόσθεσε ο Ιταλός άσος.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σκληρή μάχη στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Test Ημέρα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα