• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: «Ρίσκα, γιατί όχι;»
Θέλω να παλέψω από την αρχή της σεζόν!
Νέα 26/03/2015 - 12:19

Μετά την πολυάσχολη χειμερινή περίοδο, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν στην πίστα Losail του Qatar.

 

Ο Cal Crutchlow, με την μετάβασή του στην ομάδα της CWM LCR Honda, θα έχει την ευκαιρία από φέτος να οδηγά μια εργοστασιακή RC213V, την τρίτη του διαφορετική μοτοσυκλέτα σε ισάριθμες χρονιές.

 

«Σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα η CWM LCR Honda έκανε καταπληκτική δουλειά κι έχω προσαρμοστεί στη νέα μου μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Crutchlow.

 

«Είναι δύσκολη η προσαρμογή πάντως, διότι είναι η τρίτη μου σεζόν σε τρίτη διαφορετική μοτοσυκλέτα, αλλά είμαι συγκεντρωμένος, όπως και η ομάδα μου».

 

«Ένιωσα καλά στην Sepang, πράγμα που δεν συμβαίνει υπό κανονικές συνθήκες και μετά ήρθαμε για δοκιμές στο Qatar κι ένιωσα κι εδώ άνετα».

 

«Δεν κοιτάζω μόνο τη σταθερότητα, θέλω να παλέψω από την αρχή της σεζόν και - γιατί όχι - να πάρω ρίσκα. Υπάρχουν πολλοί δυνατοί αναβάτες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πιέσουμε από την αρχή και στους επόμενους αγώνες θα δούμε που βρισκόμαστε».

Επόμενο άρθρο »

Η CWM FX απαντά στις φήμες

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ