• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar MotoGP ΕΔ3: Διατήρησε την πρωτιά ο Marquez!
Εξαιρετικός ο Crutchlow, 3-4 Iannone-A.Espargaro, πίσω οι Yamaha
Νέα 27/03/2015 - 21:05

O Marc Marquez διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του και σήμερα, με τον ανταγωνισμό ωστόσο να είναι πολύ πιο κοντά του και οχτώ αναβάτες πίσω του να έχουν διαφορά από τον Ισπανό κάτω από τέσσερα δέκατα!

 

Ο Crutchlow αποδεικνύει ότι δεν ξέχασε πως να είναι γρήγορος και από τη στιγμή που βρίσκει τα «πατήματά» του πάνω στην RC213V, ενισχύει την άποψη ότι είναι σε θέση να απειλεί για μια θέση στο βάθρο.

 

Τρεις διαφορετικές κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις, με τον Andrea Iannone να φέρνει την Ducati του στην τρίτη θέση, ενώ είχε και μια πτώση με την πρώτη του μοτοσυκλέτα, στην οποία - όπως και στις ΕΔ2 - είχε τα ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα (winglets).

 

Ο Aleix Espargaro φόρεσε το μαλακό και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Dani Pedrosa που έπεσε στη λίστα με τους χρόνους. Η πρώτη Yamaha ήταν αυτή του Jorge Lorenzo και πάλι, ο οποίος όμως είναι στην 8η θέση, πίσω και από τους Dovizioso και Hernandez.

 

Οπωσδήποτε τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχαν σχεδιάσει οι αναβάτες της M1, καθώς δεν κατάφεραν να πλασαριστούν σε υψηλότερες θέσεις εξαιτίας του υψηλού ανταγωνισμού και του ότι οι τέσσερεις από τους εφτά οδηγούς μπροστά τους έχουν δικαίωμα να φορούν το πιο μαλακό ελαστικό.

 

Το θετικό τόσο για τον Lorenzo, όσο και για τον 9ο Rossi, είναι το γεγονός ότι πήραν το απευθείας εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 αύριο, ενώ στη δεκάδα των πρώτων πήρε θέση και ο Pol Espargaro χάρη σε μια από τις τελευταίες του προσπάθειες.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αύριο οι χρόνοι θα είναι πιο κοντά!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2 ΕΔ3: Super θέαμα από Lowes-Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα