• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espagaro: Δεν θα μπορούσα χειρότερα...
Απογοητευμένος με την 11η θέση ο Ισπανός
Νέα 31/03/2015 - 11:28

Μπροστά στους 19,500 οπαδούς που βρέθηκαν στην πίστα Losail του Qatar για τον πρώτη αγώνα της σεζόν, ο Aleix Espargaro πήρε την 11η θέση, κράτησε δηλαδή τη θέση από την οποία ξεκίνησε τον αγώνα.

 

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό για την ομάδα της Suzuki, η οποία επιστρέφει φέτος μετά από τρία χρόνια απουσίας, ωστόσο δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Aleix Espargaro.

 

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα, που είναι η χειρότερη θέση στην οποία έχω βρεθεί από πέρυσι. Ειλικρινά πίστευα ότι μπορούσα καλύτερα».

 

«Είχαμε μερικά θέματα με τη μοτοσυκλέτα, όμως το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η δύναμη. Οι μηχανικοί στην Ιαπωνία δουλεύουν σκληρά, το ξέρω, αλλά αν δεν έχουμε παραπάνω ιπποδύναμη, δεν θα μπορούμε να παλέψουμε με τους πρώτους».

 

«Πάντως πήρα και κάποια καλά στοιχεία από τον αγώνα. Κατάφερα να τερματίσω και να πάρω βαθμούς, που ήταν και ο στόχος μας. Όλοι μας έχουμε εστιάσει στο κομμάτι της εξέλιξης και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Ο θρίαμβος του Rossi ανά τον κόσμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Καλή αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ