• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha XV950 Racer
Η XV950 με “Racer” χαρακτηριστικά
Τεστ-Μοντέλα 07/04/2015 - 15:50

Η Yamaha αποκάλυψε μια «Racer» έκδοση της XV950, με τον ίδιο ακριβώς κινητήρα που αποδίδει 52 ίππους και 58,5ft lb ροπή.

 

Η εταιρεία δούλευε επί 18 μήνες, σε συνεργασία με μερικούς εκ των κορυφαίων κατασκευαστών custom μοτοσυκλετών στον κόσμο, έχοντας ως πηγή έμπνευσης την “El Raton Asesino” μοτοσυκλέτα του Marcus Walz.

 

Στις αλλαγές της συγκεκριμένης έκδοσης, ξεχωρίζει το χυτό αλουμινένιο clip-on τιμόνι που φέρνει τη θέση οδήγησης πιο μπροστά.

 

Το “Racer” στυλ της μοτοσυκλέτας ενισχύεται με τα νέα πίσω μαρσπιέ, που είναι 150 χιλιοστά πιο πίσω και 29χιλ. ψηλότερα από το έδαφος.

 

Το νέο μονόσελο είναι 75χιλ. ψηλότερα σε σχέση με την 950R, ενώ το κάλυμμα δίνει την ψευδαίσθηση παλιάς αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.

 

Πέρα από τις αισθητικές παρεμβάσεις, η συγκεκριμένη έκδοση έχει μπροστά και πίσω ανάρτηση που έχει εξελιχθεί ειδικά γι’ αυτό το μοντέλο, με την πίσω να έχει επιπλέον 6 χιλιοστά διαδρομής.

 

Ο μπροστινός τροχός είναι μεγαλύτερος κατά 9 χιλιοστά, ενώ και το πιρούνι είναι καινούργιο και με διάμετρο στα 41 χιλιοστά.

 

Όπως είναι εύλογο, η Yamaha αφήνει τον πιθανό ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας να την εξατομικεύσει σε μεγάλο βαθμό, χάρη σε μια μεγάλη λίστα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: εξάτμιση Akrapovic, sport φίλτρο αέρα και μανέτες από billet αλουμίνιο.

Επόμενο άρθρο »

Honda Bulldog

« Προηγούμενο άρθρο

Honda CRF250 Rally

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα