• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο!
Έχω 2 χρόνια συμβόλαιο κι ελπίζω να μην είναι το τελευταίο
Νέα 15/04/2015 - 11:58

Ο Valentino Rossi επανέλαβε ότι θέλει να συνεχίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2016, «πετώντας» το μπαλάκι στην Yamaha λέγοντας ότι ελπίζει το τωρινό του συμβόλαιο να μην είναι και το τελευταίο!

 

Ο Vale προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα μετά τη νίκη του στο Qatar και την τρίτη θέση στην Circuit of the Americas, ενώ πλέον προετοιμάζεται για τον επόμενο Γύρο της χρονιάς που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή και στην Termas de Rio Hondo!

 

«Έχω συμβόλαιο για δυο χρόνια κι ελπίζω να μην είναι το τελευταίο», σχολίασε ο Ιταλός θρύλος στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής.

 

«Δεν είναι και πολύ σημαντικό να προηγείσαι στη βαθμολογία μετά από δυο αγώνες, καθώς το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά όπως και να έχει είναι καλό γιατί το Austin είναι μια από τις πιο δύσκολες πίστες για εμάς».

 

«Πάντα δυσκολευόμουν εκεί στο παρελθόν, όπως και το να τερματίσω τον αγώνα με το μπροστινό, αλλά φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα και στις ελεύθερες δοκιμές που ήμουν σχεδόν πάντα στην τετράδα».

Επόμενο άρθρο »

1ος Αγώνας Π.Π.Τ.

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: Τα ρεκόρ του Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα