• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP: ΕΔ3
Πέρασε πρώτος ο Marquez!
Νέα 18/04/2015 - 18:22

Στη ηλιόλουστη πίστα της Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή, η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών της MotoGP βελτίωσαν τους χτεσινούς τους χρόνους, με τον Marc Marquez να «γράφει» το 1:38.602 και να παίρνει (για πρώτη φορά) την 1η θέση μιας επίσημης περιόδου.

 

Ο ήλιος πάνω από την πίστα σήμαινε ότι η θερμοκρασία ασφάλτου ήταν ψηλότερη από χτες (27o C), με τους αναβάτες να χρησιμοποιούν τα πρώτα λεπτά των ΕΔ3 για να ρυθμίσουν όσο καλύτερα γίνεται τις μοτοσυκλέτες τους και προς το τέλος - αφού φόρεσε ο καθένας το πιο μαλακό πίσω που μπορούσε - μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις!

 

Ο Marquez τελικά πήρε την πρώτη θέση με 1:38.602, με τον Cal Crutchlow να είναι εντυπωσιακός σε μια πίστα που πέρυσι δεν αγωνίστηκε καθώς ήταν τραυματίας και να παίρνει τη δεύτερη θέση, κάνοντας το 1-2 για τις Honda!

 

Ο Aleix Espargaro ήταν ο ένας από τους δυο που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χτεσινούς τους χρόνους (ο άλλος ήταν ο τελευταίος De Angelis), ωστόσο το 1:38.776 που έκανε την Παρασκευή ήταν αρκετό για να του δώσει την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Ακολουθούν οι δυο GP15 με πρώτο τον Andrea Iannone που παραμένει καλύτερος από τον Dovizioso, ωστόσο ο τελευταίος ψαλίδισε τη μεταξύ τους διαφορά στις ΕΔ3 στα μόλις 27 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Πίσω από τις κόκκινες μοτοσυκλέτες, οι δυο εργοστασιακές M1 των Jorge Lorenzo (6ος) και Valentino Rossi (7ος).

 

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι εντυπωσιακοί Danilo Petrucci, Maverick Vinales και Scott Redding, ενώ μια θέση στις ΚΑΤ2 θα διεκδικήσουν μέσω των ΚΑΤ1 οι Pol Espargaro και Bradley Smith, το δίδυμο της Tech3, μαζί με τον Yonny Hernandez.

 

Σε ρυθμό ο Marc Marquez ήταν πολύ δυνατός με 9 γύρους κάτω από το 1:40, ενώ πολύ κοντά του ήταν και οι Jorge Lorenzo (8), Andrea Dovizioso (7) και Andrea Iannone (6). Από τέσσερεις γύρους είχε ο Valentino Rossi και το δίδυμο της Tech3, ενώ μόλις τρεις είχε ο Cal Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα