• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Assen: 25η pole για τον Sykes!
Η πρώτη του για το 2015
Νέα 18/04/2015 - 14:06

Την πρώτη του pole position πήρε φέτος ο Tom Sykes (και την 25η της καριέρας του), ο οποίος έκανε τον τέλειο γύρο και έμεινε μπροστά από τους Jonathan Rea και Leon Haslam.

 

Είναι η τρίτη pole position του Βρετανού τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Assen, καθώς έμεινε μπροστά από τον Rea για 0.131δ.

 

Ο Sykes κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση δυο λεπτά πριν από το τέλος και αύριο θέλει να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί χωρίς νίκες, το μεγαλύτερο μετά την αρχή του 2012.

 

Ο Rea, στη δεύτερη θέση, ήταν και ο μοναδικός με χρόνο στο 1:34 «πληρώνοντας» όμως τα λίγα λάθη που έκανε στον γρήγορο γύρο του. Αρκετά πιο πίσω, πάνω από μισό δευτερόλεπτο, ο Haslam πήρε την τρίτη θέση, ενώ μετά το τέλος παραπονέθηκε για κάποια προβλήματα με το πλαίσιό του.

 

Ένας από τους αναβάτες που θα παλέψουν αύριο με τις Kawasaki, ο Chaz Davies, έκανε ένα μεγάλο λάθος βγαίνοντας εκτός γραμμής στην έξοδο της δέκατης στροφής και έμεινε με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Van der Mark ήταν ο πρώτος που φόρεσε φρέσκο μαλακό ελαστικό και πέντε λεπτά πριν από το τέλος είχε την πρώτη θέση, για να υποχωρήσει στην πέμπτη με το τέλος της περιόδου, μια θέση μπροστά από τον Alex Lowes.

 

Ο Βρετανός ήταν απογοητευτικός στην αρχή, ωστόσο στο τέλος έκανε έναν γρήγορο γύρο που τον ανέβασε στην έκτη θέση! Ο Xavi Fores ανοίγει την τρίτη σειρά, μπροστά από τους Torres και Sylvain Guintoli.

 

Ο Γάλλος πέρασε την τελευταία στιγμή από την SP1, την ώρα που ο Leon Camier συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πήρε την ενδέκατη θέση πάνω στην MV Agusta του. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει πεπεισμένος ότι μπορεί να πάρει θέση μέσα στην εξάδα στους αγώνες της Κυριακής!

Επόμενο άρθρο »

Βοήθησε με το νέο ψαλίδι ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Assen: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα