• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεαλιστής ο Aleix Espargaro
Στόχος δεν είναι το βάθρο, αλλά η εξάδα
Νέα 19/04/2015 - 10:10

Ο Aleix Espargaro χάρισε στην Suzuki μια εντυπωσιακή δεύτερη θέση στο σχηματισμό εκκίνησης του αγώνα, μόλις στον τρίτο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος φέτος!

 

Ωστόσο ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και έσπευσε να δηλώσει με ειλικρίνεια ότι οι πιθανότητες να βρεθεί στο βάθρο το βράδυ της Κυριακής είναι σχεδόν μηδαμινές. 

 

Ο Aleix έκανε τη στρατηγική των τριών εξόδων, όπως και ο Marquez, ενώ σχολίασε ότι όταν είδε στο τέλος ότι ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο πάνω από το χρόνο του Marquez, νόμιζε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος!

 

«Πίεσα στο μέγιστο βαθμό και ο χρόνος με τα δεύτερο ελαστικό ήταν καταπληκτικός και όταν μπήκα στα pits και είδα ότι ήμουν στη δεύτερη θέση και πάνω από μισό δευτ. από τον Marc, νόμιζα ότι είχε γίνει λάθος!»

 

«Με το τρίτο ελαστικό πίεσα στο όριο, αλλά ήταν χειρότερα τα πράγματα καθώς έκανα πολλά λάθη. Είμαι λίγο απογοητευμένος αλλά συγχρόνως και χαρούμενος διότι είναι μόνο ο τρίτος αγώνας για την Suzuki».

 

«Ακόμα και με την πιο αργή μοτοσυκλέτα από τους άλλους, δουλεύουμε καλά και σκληρά και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στις θέσεις του βάθρου».

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Aleix, είναι το chattering που έχει σε ορισμένες στροφές και του έχει παρουσιαστεί και στις πίστες του Qatar και του Τέξας.

 

«Το πρόβλημά μας δεν είναι η φθορά του ελαστικού, αλλά το γεγονός ότι στους δυο πρώτους αγώνες μετά από 2-3 γύρους έχουμε απίστευτο chattering στις δεξιές στροφές. Ο ρυθμός μας δεν είναι άσχημος με το σκληρό, αλλά προφανώς δεν έχουμε το ρυθμό των Vale, Jorge ή του Marc».

 

«Δεν είμαστε όμως και πολύ μακριά. Ο στόχος μας δεν είναι η νίκη ή το βάθρο αλλά να μείνουμε στην εξάδα αν είναι δυνατόν και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος για την 1η σειρά ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πολλά λάθη...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα