• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Με καθυστέρησαν!
Με τους Lorenzo και Vinales τα έχει ο Βρετανός
Νέα 19/04/2015 - 11:07

Από τη δεύτερη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης θα ξεκινήσει το σημερινό αγώνα ο Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός είχε εξαιρετική παρουσία στην Termas de Rio Hondo και ήταν δεύτερος πίσω μόνο από τον Marquez, προτού φτάσουμε στις κατατακτήριες δοκιμές. Εκεί, δυστυχώς για τον Βρετανό, συνάντησε κίνηση κι έχασε για μόλις 18 χιλιοστά την πρώτη σειρά.

 

Όπως και να έχει, ο Cal Crutchlow παραμένει αισιόδοξος και είναι βέβαιος ότι μπορεί να δώσει μάχη για μια θέση στο βάθρο σήμερα το βράδυ.

 

«Την πρώτη φορά ήταν δικό μου το λάθος κι έχασα το γύρο, αλλά τις άλλες δυο φορές βρέθηκα πίσω από έναν πιο αργό αναβάτη. Ο Lorenzo αποφάσισε στα μισά του γύρου να πάει γρήγορα, όμως στο τελευταίο κομμάτι ήταν πολύ αργός και παραλίγο να τον χτυπήσω».

 

«Έχασα τρία δέκατα σ’ εκείνο το σημείο και θα ήμουν δεύτερος. Στον επόμενο γύρο πίεσα αλλά βρήκα τον Vinales που είχε κόψει μετά το γρήγορο γύρο του και δεν μπόρεσα να περάσω πριν την καρώ σημαία».

 

«Αυτά έχουν οι αγώνες όμως και θα ξεκινήσω από την τέταρτη θέση. Είμαι απογοητευμένος διότι είχαμε το ρυθμό για να κάνουμε 1:37 και ο ιδανικός μου γύρος θα ήταν άνετα εκεί και γι’ αυτό παραμένουμε αισιόδοξοι».

 

«Αύριο θα πρέπει να αποφασίσουμε για τα ελαστικά, διότι μπορεί και να χρησιμοποιήσουμε το πιο μαλακό ελαστικό. Θα πρέπει όμως να δοκιμάσουμε το σκληρόστο ζέσταμα για να αποφασίσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Δύσκολος αγώνας σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα στέρησε την pole από τον Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα