• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP: Ζέσταμα
Πρώτος ο Marquez, αλλά έρχονται δυνατοί οι Lorenzo/Rossi!
Νέα 19/04/2015 - 18:17

Ο Marc Marquez πήρε την πρώτη θέση στο πρωινό (ώρα Αργεντινής) ζέσταμα στην Terma de Rio Hondo, με τον Cal Crutchlow να τον ακολουθεί. Ωστόσο αυτό δεν λέει την πλήρη αλήθεια!

 

Ο Marquez, όπως και ο Crutchlow, είναι αναποφάσιστοι για το ποιο ελαστικό θα χρησιμοποιήσουν και μόνο στο τέλος (με το σκληρό) έκαναν τους καλούς τους χρόνους. Μέχρι τότε ήταν ο Lorenzo που κυριαρχούσε, όντας συνεχώς με το έξτρα σκληρό!

 

Τόσο ο Ισπανός, όσο και οι άλλοι οδηγοί της Μ1 δείχνουν ότι αυτό θα χρησιμοποιήσουν στον αγώνα, ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί αφού δουν και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν!

 

Οι Marquez και Lorenzo είχαν ίδιο ρυθμό με το έξτρα σκληρό, όμως ο δεύτερος έκανε 12 συνεχόμενους γύρους ενώ ο πρώτος μόνο τέσσερεις. Από κοντά τους και ο Crutchlow με το έξτρα σκληρό, προτού φορέσει το σκληρό για να κάνει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο.

 

Εντυπωσιακά σταθερός στο 1:39 και ο Valentino Rossi - με το έξτρα σκληρό συνέχεια - έχοντας εννέα γύρους από τους 12 σ’ αυτό το επίπεδο! Ο Iannone ήταν η καλύτερη Ducati στην τέταρτη θέση κι ελπίζει ότι η θερμοκρασία στην άσφαλτο θα παραμείνει χαμηλή, καθώς δεν έχει άλλη επιλογή παρά μόνο το σκληρό πίσω.

 

Μετά τις καταστροφικές κατατακτήριες, ο Pol Espargaro πήρε την έκτη θέση στο ζέσταμα, μπροστά από τους Dovizioso, Redding, Hernandez και Smith που ολοκλήρωσαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

SBK Assen: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Assen: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα