• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Ο Marquez μου είπε να μην ανησυχώ!
Την Παρασκευή θα δοκιμάσει στην πίστα ο Pedrosa
Νέα 27/04/2015 - 10:19

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με πολύ άσχημους οιωνούς για την Honda. Στην αρχή είχαμε τα νέα του Dani Pedrosa για το arm-pump στο δεξί του χέρι και ο Ισπανός - μετά την επέμβαση που έκανε - έμεινε εκτός από τα GP σε Τέξας και Αργεντινή.

 

Στη συνέχεια, πριν μερικές ημέρες, είχαμε το ατύχημα σε προπόνηση του Marc Marquez, ο οποίος υποβλήθηκε και αυτός σε επέμβαση (βλ. εδώ) και αναμένουμε να δούμε την κατάστασή του στην Jerez, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα ιδίως μετά την πτώση του στην Αργεντινή.

 

«Μίλησα με τον Marc στο τηλέφωνο και μου είπε να μην ανησυχώ για την Jerez», δήλωσε πρόσφατα ο Livio Suppo στο gpone.com. «Ο Dr. Costa πάντα έλεγε ότι οι πιλότοι ξέρουν να διαχειρίζονται τον πόνο και αυτός τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο».

 

«Το 2014 είχε ξεκινήσει πιο άσχημα, με τον τραυματισμό του το χειμώνα όταν και αναγκάστηκε να χάσει τα δυο από τα τρία τεστ. Στο Πρωτάθλημα όμως κατάφερε να κερδίσει 13 αγώνες», πρόσθεσε ο Suppo.

 

«Τα πράγματα μπορείς να τα δεις από δυο οπτικές. Στο Qatar έκανε το λάθος, αλλά αντί να πέσει άνοιξε τη γραμμή του, ξαναμπήκε και τερμάτισε στην 5η θέση. Στην Αργεντινή έπεσε, αλλά τη γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές».

 

«Φυσικά σ’ αυτά δεν θα θέλαμε να προσθέσουμε και το τελευταίο περιστατικό, αλλά αυτό (σ.σ. ο τραυματισμός στο δάχτυλο) είναι το λιγότερο σοβαρό».

 

«Ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχουμε ως πιλότο μας τον Marquez, είναι ο χαρακτήρας του και χάρη σ’ αυτόν έχει πάντα θετική διάθεση».

 

«Χτες στο τηλέφωνο μου άφησε μια ευχάριστη αίσθηση, ενώ παράλληλα με τον τρόπο του έχει καταφέρει να δώσει κίνητρο και σε όλη την ομάδα».

 

Στην Jerez αναμένεται να επιστρέψει και ο Dani Pedrosa, αν και ο Hiroshi Aoyama θα βρίσκεται και αυτός στην Ισπανία για παν ενδεχόμενο.

 

«Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Ο Dani θα δοκιμάσει την κατάστασή του την Παρασκευή, αλλά για σιγουριά έχουμε έτοιμο και τον Aoyama. Μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής θα πάρουμε την απόφαση. Δεν βιαζόμαστε».

Επόμενο άρθρο »

Οι Βρετανοί έσπασαν τα ρεκόρ στην Αργεντινή!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη, Superstock: Φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα