• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Βρετανοί έσπασαν τα ρεκόρ στην Αργεντινή!
Σε Moto3, Moto2 και MotoGP!
Νέα 27/04/2015 - 11:33

Θα το θυμούνται για καιρό το Σ/Κ στην Αργεντινή οι Βρετανοί, χάρη στις προσπάθειες των Danny Kent (Moto3), Sam Lowes (Moto2) και Cal Crutchlow (MotoGP)!

 

- Με τη νίκη του Danny Kent στον αγώνα της Moto3 και τις τρίτες θέσεις των Lowes και Crutchlow σε Moto2 και MotoGP αντίστοιχα, η Μ. Βρετανία είχε για πρώτη φορά εκπροσώπους της στα βάθρα και των τριών κατηγοριών από το 1978 και το GP του Silverstone, όταν ο Clive Horton τερμάτιζε δεύτερος στα 125cc, ο Tom Herron επίσης δεύτερος στα 250cc και οι Steve Manship και Barry Sheene ολοκλήρωναν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στα 500cc.

 

- Ο Danny Kent έγινε ο πρώτος Βρετανός αναβάτης που καταφέρνει να πάρει δυο συνεχόμενες νίκες στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, από το 1971 και τον Barry Sheene που κέρδισε στο GP της Σουηδίας και μια εβδομάδα αργότερα στο GP της Φινλανδίας.

 

- Ο Danny Kent κέρδισε τον αγώνα της Moto3 με διαφορά 10,334δ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά στη μικρή κατηγορία, από το 2011 και τον Nico Terol ο οποίος κέρδιζε στην Καταλονία τον αγώνα των 125cc με διαφορά 10,356δ!

 

- O Kent έγινε ο πρώτος αναβάτης της μικρής κατηγορίας που κερδίζει δυο συνεχόμενους αγώνες με διαφορά πάνω από οχτώ δευτερόλεπτα, από τον Dirk Raudies και το 1993.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Σάκη Σκούρτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Ο Marquez μου είπε να μην ανησυχώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα